Sami Kirespi Burcu Esmersoy ayrılığına iş hayatı neden oldu - Haber Jet

Sami Kirespi Burcu Esmersoy ayrılığına iş hayatı neden oldu

Rachel Araz Kiresepi, katıldığı bir programda eşi iş insanı Sami Kiresepi ile tanışmasını anlattı. Tanıştıkları dönemde ikilinin de hayatlarında kimlerin olduğu merak edilirken Sami Kiresepi ve ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un ayrılma nedenleri yeniden gündeme geldi.

2013 yılında iş insanı Sami Kiresepi ile nişanlı olan Burcu Esmersoy, evlilik hazırlıklarını sürdürüyor ve Roma’da evlenmeyi planlıyordu. Ancak nikah masasına kadar giden bu ilişki ayrılık kararı alındıktan sonra nedeni çok merak edilmişti.

SAMİ KİRESEPİ BURCU ESMERSOY NEDEN AYRILDI?

O dönemde Sabah Gazatesi’nde çıkan habere göre, Burcu Esmersoy 2013 yılında New York’ta nişanlandığı iş insanı Sami Kiresepi ile ayrıldı. Esmersoy, doğum günü olan 2 Ekim tarihinde evlenmeyi planlarken düğünlerini 2014 yazına ertelemiş ardından da iptal kararı almışlardı.

Sami Kiresepi Burcu Esmersoy neden ayrıldı

Sami Kiresepi ve Burcu Esmersoy’un ayrılık nedeni yeniden gündeme geldi. Ayrılık kararının neden alındığı konusundaki detaylar iddialardan oluşsa da Kiresepi’nin Esmersoy’a “Evlendiğimizde bu kadar yoğun çalışmanı istemiyorum” sözlerinin etkili olduğu söyleniyor.

SAMİ KİRESEPİ KİMDİR?

Türkiye’nin köklü ilaç firmalarından olan Santa Farma İlaç’ın CEO’su Sami Kiresepi, Fevziye Mektepleri Vakfı Ayazağa Işık Lisesi’ni bitirdi. Ardından lisans eğitimini American University Kogod School of Business’ta tamamladı. Brandeis University International’da İşletme dalında yüksek lisans yaptı.

İlgili Haberler

Sami Kiresepi kim
Rachel Araz Sami Kiresepi ne zaman evlendi

Kariyerine 2001 yılında ABD’de Johnson&Johnson’da başladı. 2006 yılında aile şirketi  Santa Farma’da çalışmaya başladı.

SAMİ KİRESEPİ RACHEL ARAZ NE ZAMAN EVLENDİ?

Rachel Araz ve Sami Kiresepi 2016 yılında evlendi.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir