Rahel Pekcan hamile olduğu haberlerini yalanladı - Haber Jet

Rahel Pekcan hamile olduğu haberlerini yalanladı

Trafik kazasında erkek arkadaşı Oğuzhan Emeç'i kaybetmesinden kısa bir süre sonra yeni bir ilişkiye başlamasıyla eleştirilerin odağında olan Rahel Pekcan hamile mi iddiaları ortaya atıldı. X'te (Twitter) yapılan bir paylaşım sonrası gündeme gelen Rahel hamile paylaşımlarına cevap geldi.

TikTok fenomeni Rahel hamile olduğu yönünde iddialara daha önce yaptığı bir soru cevap etkinliğinde cevap vermişti.

RAHEL HAMİLE Mİ?

TikTok’ta çektiği anı ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerce takip edilen bir fenomen haline gelen Rahel Pekcan, hamile olduğu iddialarına kilo aldığına işaret ederek ‘hayır, sadece göbeğim var’ olarak cevap vermişti.

Ardından bugün gelişen iddialar sonrası Rahel yaptığı açıklamada, atılan iftiralar karşısında edilen küfürlerle avukatının ilgileneceğini belirterek, suç duyurusunda bulunacağı açıklamasını yaptı.

Rahel Pekcan hamile mi

RAHEL PEKCAN KİMDİR?

Sosyal medyada Rahel adıyla tanınan Melisa Pekcan, 25 yaşında. 8 senelik sevgilisi Oğuzhan Emeç’in kaybından kısa bir süre sonra yeniden bir erkek arkadaşı olduğunu açıklamasıyla sosyal medya gündemine oturmuş ve eleştirilerin odağında yer almıştı. Hukuk okuyan Rahel Pekcan, TikTok’ta anlattığı anı videolarıyla takipçi kitlesini kazandı.

İlgili Haberler

Rahel sevgilisi neden öldü

RAHEL PEKCAN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Sevgilisi Oğuzhan Emeç’in ölümünden yaklaşık 6 ay sonra hayatında biri olduğunu açıklayan Rahel Pekcan’ın yeni sevgilisinin kim olduğu yönünde çeşitli iddialar ortaya atılsa da kim olduğu henüz bilinmiyor.

Rahel hamile

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir