Oya Okar Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor - Haber Jet

Oya Okar Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor

31 Temmuz 2006 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisine Mesut komiser rolünü canlandıran Şevket Çoruh'un geri dönmesinin ardından Oya Akar diziye dönecek mi, dönmeyecek mi araştırıldı. Sevilen dizide heyecan devam ederken dahil olan isimler izleyicileri heyecanlandırdı.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı Arka Sokaklar dizisine tekrardan dahil olan Şevket Çoruh’un ardından Oya Akar’da geri dönüyor. İzleyicilerin severek takip ettiği ikilinin geri dönüşü sosyal medyada da yankı uyandırdı.

Çoruh’un Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile başarılı oyuncunun geri döneceği kesinleşti. İşte paylaşımda yer alan ifade:

“Bu haberi benim vermem lazımdı. Oyaaaaa Okarrrr geliyorrrrr. Çok Mesut oluyoruz.”

Dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleşirken genellikle Beyoğlu, Şişli, Kadıköy ve Beykoz gibi ilçelerde yapılıyor. Emniyet sahneleri ise Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde çekiliyor.

Oya Okar Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor 2

Dizinin yapım şirketi iki oyuncunun geleceğini şu açıklama ile seyirciye duyurmuştu:

”Bu dizi geçen haftalarda kaybettiğimiz Türker İnanoğlu’nun bir mirasıdır. Mirası bitirmek yerine yaşatmayı tercih ettik. Sezon sonuna doğru dizide birçok vedalar oldu. Ama unutmayalım ki, gitmeler gelişin habercisidir. Geçen hafta yaptığımız yeni görüşmelerde sevgili Şevket Çoruh ve Oya Okar’dan olumlu dönüşler aldık. Bir aksilik olmazsa, resmi imzadan sonra onlarla devam etmek en büyük isteğimizdir…”

Oya Okar Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor 3

“16. Sezon’da tiyatro çalışmaları nedeniyle diziye veda eden Şevket Çoruh, bir süre tiyatro projeleriyle meşgul olduktan sonra yapılan yeni görüşmeler neticesinde Oya Okar ve Şevket Çoruh’tan olumlu adımlar gelmiştir. Dizide Mesut karakterine hayat veren Çoruh, 16. sezon sonunda rahatsızlanması üzerine tedavi için yurt dışına götürülmüştü. 17. sezon sonunda ise rol arkadaşı Oya Okar’da diziye veda etmişti.”

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir