Nilşah Ağaoğlu ile Yavuz Bingöl evleniyor! Aralarında 21 yaş var - Haber Jet

Nilşah Ağaoğlu ile Yavuz Bingöl evleniyor! Aralarında 21 yaş var

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, 6 yıldır birlikte olduğu peyzaj mimarı sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile 25 Ekim'de nikah masasına oturacak.

Türk halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl, 6 yıldır aşk yaşadığı Nilşah Ağaoğlu ile hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. 25 Ekim’de Ayvalık’ta düzenlenecek sade bir törenle dünya evine girecek olan çift, yakın çevreleri ve sevdikleriyle bu özel günü kutlayacak.

NİLŞAH AĞAOĞLU KİMDİR?

Nilşah Ağaoğlu, peyzaj mimarı olarak tanınan bir profesyoneldir ve 38 yaşındadır. Son dönemde ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile olan ilişkisiyle medyada sıkça yer almıştır. 6 yıldır Yavuz Bingöl ile aşk yaşayan Nilşah Ağaoğlu, özellikle bu ilişkiyle daha fazla tanınmaya başlamıştır. Ağaoğlu ve Bingöl arasındaki 21 yaş fark, zaman zaman medya tarafından vurgulansa da çift ilişkilerini gözlerden uzak tutmayı başarmıştır.

Nilşah Ağaoğlu kimdir

Ağaoğlu’nun peyzaj mimarlığı mesleğiyle de ilgili olarak Yavuz Bingöl, onun işlerine katkı sağladığını ve mesleğindeki titizliğinin ilişkilerine olumlu bir etki yaptığını belirtmiştir.

Nilşah Ağaoğlu kaç yaşında

Nilşah Ağaoğlu ile ilgili medya dışındaki yaşamı ve kariyeri hakkında çok fazla bilgi bulunmamakla birlikte, Yavuz Bingöl ile 25 Ekim 2024’te Ayvalık’ta evlenmeye hazırlandığı bilinmektedir.

İlgili Haberler

Nilşah Ağaoğlu kimdir nerelidir

NİLŞAH AĞAOĞLU VE YAVUZ BİNGÖL SEVGİLİ Mİ?

Daha önce dört kez evlenen ve son olarak şarkıcı Öykü Gürman ile evliliğini 2016 yılında sonlandıran Yavuz Bingöl, aşkı yeniden peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu’nda buldu. Aralarında 21 yaş fark bulunan çift, 6 yıllık ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih etmişti. Bingöl, bir röportajında sevgilisiyle ilişkisini şu sözlerle anlatmıştı:

Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi Nilşah 38, ben ise 59. Yıllardır birlikteyiz, uzun bir yol yürüdük. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur.

NİLŞAH AĞAOĞLU YAVUZ BİNGÖL EVLENDİ Mİ?

Çiftin nikahı, 25 Ekim’de Ayvalık’ta yapılacak. Samimi bir atmosferde geçmesi planlanan törene yalnızca aile üyeleri ve yakın arkadaşlar katılacak. Bingöl’ün yakın dostu ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, nikah şahidi olacakken, Nilşah Ağaoğlu’nun şahidi ise sevilen şarkıcı Elif Buse Doğan olacak. Çift, sade bir törenle aşklarını taçlandırmaya hazırlanırken, nikah hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Nilşah Ağaoğlu kaç doğumlu, doğum tarihi

MagazinBiyografi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir