Miss Turkey estetik yasağı başvuru şartlarında yer almıyor - Haber Jet

Miss Turkey estetik yasağı başvuru şartlarında yer almıyor

Miss Turkey 2024 birincisi olan İdil Bilgen babası Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen'le gündeme gelse de her güzellik yarışması sonrası seçilen adayın 'güzellik standartlarına' uygunluğu ve gündemi meşgul eden Miss Turkey estetik yasak mı soruları konuşuluyor. Başvuru şartlarında Miss Turkey estetik yasağı yer almıyor.

Miss Turkey 2024 birincisinin belli olmasıyla yarışmada estetik yasağı olup olmadığı gündeme geliyor.

MISS TURKEY ESTETİK YASAK MI?

Miss Turkey’e katılmak için 18 yaşını doldurmuş, 30 yaşından küçük, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, hiç evlenmemiş ve çocuğu olmamış genç kızlar katılabiliyor. Yarışmaya başvuru yapanlar portre ve mayolu boy fotoğrafını ekleyerek formlarını iletiyor.

28 maddeden oluşan Miss Turkey başvuru şartları arasında ise estetik yasağına dair bir madde bulunmuyor. Bu nedenle başvuru şartlarında yer almadığı için Miss Turkey estetik yasağı yok.

Miss Turkey estetik yasak mı

Bunun dışında kainat güzellik yarışması gibi dünya standardındaki yarışmalarda da estetikle alakalı bir kural bulunmamakta.

İlgili Haberler

GÜZELLİK YARIŞMASINDA ESTETİK YASAK MI?

Güzellik yarışmasında herhangi bir estetik yasağı bulunmamakla birlikte aşırıya kaçılmaması tavsiye ediliyor.

Miss Turkey estetik yasak mı

MISS TURKEY 2024 BABASI KİM?

Miss Turkey 2024 birincisi olan İdil Bilgen’in Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen’in kızı olduğu ortaya çıktı. Levent Bilgen daha önce 2014-2016 yılları arasında Abu Dabi Büyükelçiliği yapmış, 2011-2014 yılları arasında New York Başkonsolosu ve 2009-2011 yılları arasında Toronto Kurucu Başkonsolosu olarak görev aldı.

Miss Turkey 2024 babası kim ne iş yapıyor

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir