Meriç Aral Serkan Keskin düğün fotoğrafları paylaşıldı - Haber Jet

Meriç Aral Serkan Keskin düğün fotoğrafları paylaşıldı

Ünlü oyuncular Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğününden fotoğraflar gelmeye başladı. İş yoğunlukları nedeniyle üç kez düğün tarihini erteleyen çift bugün İstanbul Etiler'de bulunan Delicatessen isimli mekanda sade bir sonbahar düğünüyle evleniyor.

Meriç Aral ve Serkan Keskin, 19 Eylül 2024 Perşembe günü İstanbul Etiler’de bulunan Delicatessen isimli mekanda sade bir sonbahar düğünüyle evleniyor. Yakın arkadaşları ve aile üyelerinin katılacağı düğünden ilk fotoğraflar ise gelmeye başladı.

MERİÇ ARAL SERKAN KESİN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI

Beş yıl önce sevgili olan Meriç Aral ve Serkan Keskin’in ne zaman evlenecekleri hep merak konusuydu. Meriç Aral katıldığı bir programda evlenme teklifini bir gün evde otururken kendisinin ettiğini söylemiş ve gözlerden uzak yaşadıkları ilişkilerine bir ömür imza atmaya karar vermişlerdi.

Meriç Aral Serkan Keskin evlendi mi

Düğün tarihi iş yoğunlukları nedeniyle neredeyse 3 kez ertelenen Aral-Keskin çiftinin düğün tarihi ise geçtiğimiz günlerde 19 Eylül olarak kesinleşti.

İstanbul Etiler’de bulunan Delicatessen isimli bir mekanı düğünleri için seçen Serkan Keskin ve Meriç Aral çifti bir sonbahar akşamı, kestane ve manolya ağaçları arasında hayatlarını birleştirecek.

İlgili Haberler

Aral’ın yakın arkadaşı Melikşah Altuntaş dün kendi aralarında yaptıkları düğün öncesi kutlamadan fotoğraflar paylaştı.

Meriç Aral ve Serkan Keskin düğün fotoğrafları paylaşıldı

Derken düğünden ilk fotoğraflarda sosyal medyada yavaş yavaş düşüyor. İşte o kareler:

Meriç Aral ve Serkan Keskin evlendi mi

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir