Liam Payne çocuğunun annesi eski sevgilisi Cheryl Instagram'da paylaşım yapmadı - Haber Jet

Liam Payne çocuğunun annesi eski sevgilisi Cheryl Instagram’da paylaşım yapmadı

Henüz 31 yaşında hayatını kaybeden Liam Payne’in ani ölümü, One Direction hayranlarını derinden sarstı. Liam Payne çocuğu da merak konusu oldu. Eski sevgilisi Cheryl Cole ile yaşadığı ilişkiden dünyaya gelen Bear'ın kaç yaşında olduğu ve eski sevgilisine dair detaylar.

Dün gece Liam Payne’in hayatını kaybettiği haberi One Direction hayranlarını ve şarkılarını yakından takip eden milyonlarca kişi üzerinde şok etkisi uyandırdı. Henüz 31 yaşında olan eski One Direction üyesi, müziğiyle milyonlara dokunmuştu. Şimdi arkasında bıraktığı en önemli varlığı, oğlu Bear Payne, şimdi herkesin merak ettiği konu oldu.

LİAM PAYNE ÇOCUĞU BEAR KAÇ YAŞINDA?

Liam Payne ve eski sevgilisi Cheryl Cole, Bear adını verdikleri oğullarıyla özel hayatlarını büyük ölçüde gözlerden uzak tutmaya çalışıyordu.

Bear, Liam’ın dünyadaki en büyük mutluluğu ve her fırsatta bu bağdan gururla bahsederdi. Son dönemlerde ise Liam’ın sağlığı hakkında endişeler vardı, ama kimse böylesi bir trajedi beklemiyordu.

Liam Payne çocuğu var mı annesi kim

Liam’ın ani ölümü sonrası, Bear’ın geleceği ile ilgili tartışmalar başladı.

Babasının izinden mi gidecek, yoksa ailesi onu tamamen müzik dünyasından uzak mı tutacak? Sorular cevapsız, ama bir gerçek var ki, Bear babasını her zaman sevgiyle hatırlayacak.

LİAM PAYNE ÇOCUĞUNUN ANNESİ KİM?

Liam Payne 2016 yılında başladığı İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Cheryl ile birlikteliğinden 22 Mart 2017 tarihinde “Bear” adında bir erkek bebeklerini kucağına aldı.

İlgili Haberler

Bu ani kaybın ardından tüm gözler, Bear ve annesi Cheryl Cole’a çevrildi.

Liam Payne yakınlarda çocuğuna seslendiği bir video da paylaşmıştı.

Liam Payne çocuğunun annesi henüz bir açıklama yapmadı.

LİAM PAYNE ÇOCUĞU BEAR KİMDİR?

“Dünyada benden daha fazlasına ihtiyacımız varmış gibi, sanki minik bir ben gibi görünüyor” diyen Liam Payne, çocuğuna uzaktan veda etti.

Liam Payne’in çocuğu Bear, henüz 7 yaşında.

LİAM PAYNE ÇOCUĞUNUN ANNESİ CHERYL’DEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Liam Payne’nin vefatı sonrası arkadaşlarından açıklama gelirken eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Cheryl’den bir açıklama gelmedi.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir