KÖFN grubu dağılma kararı aldığını doğruladı - Haber Jet

KÖFN grubu dağılma kararı aldığını doğruladı

Sosyal medyada Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'den oluşan KÖFN adlı müzik grubunun dağıldığına dair iddialar çok konuşuldu. Ardından ayrılık haberine dair iddialara doğrulama geldi.

‘Bi’ Tek Ben Anlarım’ şarkılarıyla 2022 yılında etkili bir çıkış yapan KÖFN grubunun başarılı müzik kariyerleri devam ediyordu. Derken sosyal medyada grubun dağıldığına dair iddialar yayıldı.

KÖFN DAĞILIYOR MU?

Oda TV’nin haberine göre medyada çıkan KÖFN grubunun ayrıldığı iddiaları doğrulandı. İki kişiden oluşan grup, vokal ve söz yazarlığını yapan Salman Tin ve prodüktör, aranjör ve bestecisi Bilge Kağan Etil’den oluşuyordu.

2018 yılında kurulan grup kendi halinde şarkı yapmaya devam ederken 2022 yılında Bi’Tek Ben Anlarım şarkılarıyla herkes tarafından tanınır hale geldi.

KÖFN dağıldı mı? KÖFN grubu şarkıları kim söylüyor?

Açıklanan konser takviminin tamamlanmasının ardından grup dağılacak.

Ayrıca grubun üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’in sosyal medyada birbirlerini takipten çıktığı da ortaya çıktı.

Sevilen grup dağılmasının ardından grup üyeleri kariyerlerine bireysel olarak devam edecek

KÖFN GRUBUNUN ADI NEDEN KÖFN?

Grubun üyeleri KÖFN isminin sepet manasına gelen köfün kelimesinden geldiğini belirtmişt.. Grup, yaptıkları çalışmaları attıkları bir sepet olarak gördüklerinden dolayı bu ismi seçmiş.

KÖFN grubu küstü mü? Salman Tin kimdir?

ŞARKICI KÖFN KİM, SALMAN TİN KİMDİR?

KÖFN grubunda vokal olarak yer alan Salman Tin, aynı zamanda şarkı sözlerini de yazıyor. 1992 yılında Adana’da doğan Salman Tin, Sakarya Üniversitesi’nde Çevre Mühendisliği Bölümü’nü tamamladı.

BİLGE KAĞAN ETİL KİMDİR?

Prodüktör, aranjör ve müzisyen olan Bilge Kağan Etil, 1989 yılında Konya’da doğdu. Müzik teorisi ve piyano dersleri aldı. Konya Selçuk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde okurken 4. sınıfta bölümü bıraktı. Hemen ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzik Teknolojileri bölümünde eğitimine devam etti.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir