Kızılcık Şerbeti Pembe karakterinin eşi Murat Kolçak Köstendil, Erkan Kolçak Köstengil ile kardeş olduğu ortaya çıktı - Haber Jet

Kızılcık Şerbeti Pembe karakterinin eşi Murat Kolçak Köstendil, Erkan Kolçak Köstengil ile kardeş olduğu ortaya çıktı

Murat Kolçak Köstengil ve Erkan Kolçak Köstengil ikilisinin kardeş olduğu haberi birçok kişiyi şaşırttı. Özellikle de Murat Kolçak Köstengil ile Sibel Taşçıoğlu'nun evliliği ardından Köstengil kardeşlerin bağının olduğu ortaya çıkması sosyal medyada da çok konuşuldu.

Türk televizyonunun sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti’nde Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde.

Sibel Taşçıoğlu’nun oyuncu Murat Kolçak Köstendil ile evli olduğu bilinirken eşinin ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile akraba olduğu haberi izleyicileri oldukça şaşırttı.

murat kolçak köstendil erkan kolçak köstendil kardeş mi

MURAT KOLÇAK KÖSTENGİL ERKAN KOLÇAK KÖSTENGİL KARDEŞ Mİ?

Erkan Kolçak Köstendil özellikle Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti.

Öte yandan Murat Kolçak Köstendil kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış ve ardından Körfez Ateşi, Karadayı, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

Murat ve Erkan Kolçak Köstengil’lerin aynı soyadını taşımanın ötesinde aile bağlarının olması şaşkınlıkla karşılandı.

İkilinin kardeş çıkması sosyal medyada çok konuşuldu.

Sibel Taşçıoğlu eşi kimdir?

SİBEL TAŞÇIOĞLU EŞİ KİMDİR?

Sibel Taşçıoğlu Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa’nın kayınvalidesi Pembe karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

2023 yılında Murat Kolçak Köstendil ile evlenen başarılı oyuncu Sibel Taşçıoğlu sosyal medyada ve basında sıkça yer alan yüzlerden biri.

Sibel Taşçıoğlu eşi kimdir?

Tüm bunların yanında Murat ve Erkan Kolçak Köstendil’in akraba olması, magazin dünyasında ilgi çekici bir detay oldu.

Murat ve Erkan Kolçak Köstengil kardeşlerin aynı projelerde yer almaması, ilişkilerinin merak edilmesine neden oldu.

murat kolçak köstendil erkan kolçak köstendil kardeş mi

Sibel Taşçıoğlu’nun eşi ve Erkan Kolçak Köstengil’in birlikte görüntülenmesi ise aralarındaki bağın daha da dikkat çekmesine yol açtı.

Öte yandan her iki oyuncu da Türk televizyonunun önemli isimleri arasında yer alıyor.

Erkan Kolçak Köstengil Düğün Dernek gibi filmlerle tanınırken, Murat tiyatro yönetmenliği ve hayvan hakları savunuculuğu gibi sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek önemli işler yapmakta.

MagazinBiyografiGündemTrend

Kızılcık Şerbeti Pembe karakterinin eşi Murat Kolçak Köstendil, Erkan Kolçak Köstengil ile kardeş olduğu ortaya çıktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Aysu Turgay Aysu Turgay

    Pembe karakterini çok seviyorum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir