Kısmetse Olur ile tanınan Çağrı nikah masasında terk edildiği Başak'la Mutfak Bahane programına katıldı - Haber Jet

Kısmetse Olur ile tanınan Çağrı nikah masasında terk edildiği Başak’la Mutfak Bahane programına katıldı

YouTube platformunda yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasıyla tanınan Çağrı, sevgilisi Başak’la beraber Mutfak Bahane isimli yemek programına katıldı.

Kısmetse Olur’un final yapmasının ardından Mutfak Bahane programına katılan Çağrı, sevgilisi Başak tarafından nikah masasında terk edildiğini açıkladı.

KISMETSE OLUR ÇAĞRI İLE EVLENECEK BAŞAK NİKAHTAN KAÇMIŞTI

Mutfak Bahane yarışmasına katılan 25 yaşındaki Çağrı ile nikahtan kaçan sevgisilinin arasında geçen diyaloglar sosyal medyada alay konusu oldu.

Ailelerden habersiz kendi aralarında söz yapan Çağrı ve Başak haftasonu gittikleri nikah dairesinde olaylı bir gün yaşadı. Çağrı nikah masasında terk edilme sebebini “Beni kandırdı, kendimi nikah dairesinde buldum. Hep beni yarı yolda bırakıyordu. Yine bıraktı.” sözleriyle açıkladı.

BAŞAK NİKAHTAN NASIL KAÇTI?

Mutfak Bahane programında yayınlanan görüntülere göre; gelinlik giyen Başak, nikah dairesinden koşarak bir arabaya biniyor ve Çağrı da peşinden gidiyor.

Kısmetse Olur Çağrı kim, Başak ile neden ayrıldı?

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ NİKAHIN SONU OLDU

Programda, Çağrı’nın Başak’tan evlilik sözleşmesi imzalaması istemesinin açıklanmasıyla Ankaralı olan Çağrı şu sözlerde bulundu:

“Ben şarkı söylüyorum, oyunculuk yapıyorum, bir kariyerim var. Ailemin maddi olarak durumu ortada. Ailem bana dedi ki ‘Eğer bir gün evlenmek istersen evlilik sözleşmesi imzalamalısınız, bu şekilde olur.’ Ben de bunu söyledim.”

Kendisinden kilolarca altın istediğinden dolayı Başak’a güvenmediğinin altını çizen Çağrı, sözleşme olunca Başak’ın kaçtığını aslında amacının para olduğunu belirtti.

YALANDAN EVLENMİŞ

Programda nikah masasında terk edildiğini açıklayan Çağrı ve Başak’ın diyalogları sosyal medyada gündem oldu. Olayın tamamen kurgu olduğunu düşünen kullanıcılar “Yalandan evlenmiş” ifadelerini kullandı.

KISMETSE OLUR ÇAĞRI KİMDİR?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü YouTube programıyla tanınan ve Mutfak Bahane programıyla gündeme gelen Çağrı’nın 26 yaşında oyuncu, model ve işletmeci olduğu biliniyor.

Magazin

Kısmetse Olur ile tanınan Çağrı nikah masasında terk edildiği Başak’la Mutfak Bahane programına katıldı” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Harika Harika

    Çağrı çok sinir bozucu değil mi kendini bir şey sanıyor

    Yanıtla
  • Işıl Işıl

    Koşmalarından bile numara olduğu çok belli

    Yanıtla
  • Zeynep Zeynep

    Gelin kaçıyor çağrı gülüyor nasıl kurgu olmasın

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir