Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Oktay Kaynarca daha önce yarışmayı sunmadı - Haber Jet

Kim Milyoner Olmak İster’in yeni sunucusu Oktay Kaynarca daha önce yarışmayı sunmadı

Kenan Işık'ın sunumuyla popüler hale gelen Kim Milyoner Olmak İster'i 5 yıldır sunan Kenan İmirzalıoğlu, programı bıraktı. İmirzalıoğlu'nun yerine Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Oktay Kaynarca olacak.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 5 Ekim 2019’da başladığı Kim Milyoner Olmak İster? sunuculuğu kariyerine noktayı koydu. Onun yerine yarışmanın sunuculuğunu Oktay Kaynarca üstlenecek.

OKTAY KAYNARCA KİM MİLYONER OLMAK İSTER SUNDU MU?

Kenan İmirzalıoğlu yerine Kim Milyoner Olmak İster? yarışma programının yeni sunucusu olan Oktay Kaynarca Kim milyoner olmak ister sundu mu sorusu araştırılıyor.

Oktay Kaynarca daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına 2015 yılında 500. bölümde, 2017 ve 2022 yıllarında ise yılbaşında  yarışmacı olarak yer aldı. Oktay Kaynarca ilk kez Kim Milyoner Olmak İster sunucusu olarak yer alacak.

Oktay Kaynarca Kim Milyoner Olmak İster sundu mu

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ESKİ SUNUCUSU?

2000’li yıllarda Kenan Işık’ın sunumuyla Kim Beş Yüz Milyar İster olarak başlayan ve adı şartlara göre değişerek son olarak Kim Milyoner Olmak İster olarak geçen yarışma programının eski sunucuları merak ediliyor.

Kim Milyoner Olmak İster eski sunucusu

Kenan Işık’ın sunumuyla 2000’de Türkiye’de başlayan yarışma 2014 yılına kadar devam etti. Kenan Işık’ın geçirdiği kaza sonucu bitkisel hayata girmesiyle Kim Milyoner Olmak İster yeni sunucularıyla yoluna devam etti.

İlgili Haberler

2014-2017 yılları arasında Selçuk Yöntem, 2017-2019 yılları arasında Murat Yıldırım ve son olarak 2019 yılından 2024’e kadar Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunu yaptı.

Kim Milyoner Olmak İster sunucuları kim, oktay kaynarca kaçıncı sunucu hiç sunucu oldu mu başvuru Kim Milyoner Olmak İster başvuru Whatsapp

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının yeni sunucusu Oktay Kaynarca oldu.

KENAN İMİRZALIOĞLU YERİNE OKTAY KAYNARCA YENİ SUNUCU OLDU

Hurriyet’in haberine göre Oktay Kaynarca, yeni sezonda Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının başında olacak.

Gazeteci Mehmet Üstündağ yazdığı yazıda, ”

Kenan İmirzalıoğlu, efendiliği ve başarılı oyunculuğuyla Türk halkının gönlünde taht kurmuş bir isim. Programda da çok beğeniliyordu. Ama belli ki artık yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Keza Oktay Kaynarca da çok seviliyor. Ayrıca ikisini birbiriyle kıyaslamaya bile gerek yok!” yorumlarında bulundu.

Magazin

Kim Milyoner Olmak İster’in yeni sunucusu Oktay Kaynarca daha önce yarışmayı sunmadı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Pelin Bozyıl Pelin Bozyıl

    Alan yarışması bitti mi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir