İngilizce eğitmeni Çağla Aydoğdu güzellik yarışmasına Hande Erçel'le katıldığını açıkladı - Haber Jet

İngilizce eğitmeni Çağla Aydoğdu güzellik yarışmasına Hande Erçel’le katıldığını açıkladı

İngilizce öğretmeni olarak tanınan Çağla Aydoğdu, Instagram'da "englishwithcagla" hesabıyla İngilizce öğretme üzerine içerik üretiyor. Instagram hesabından yaptığı soru cevap etkinliğinde Hande Erçel ile aynı güzellik yarışmasına girdiğin doğru mu sorusuna olumlu cevabını verirken ünlü oyuncuyla fotoğrafını paylaştı.

İngilizce eğitim üzerine içerik üreten Çağla Aydoğdu, 2012 yılında katıldığı güzellik yarışmasından fotoğraf paylaşarak Hande Erçel’le aynı güzellik yarışmasında olduğunu doğruladı.

ÇAĞLA AYDOĞDU HANDE ERÇEL’LE AYNI GÜZELLİK YARIŞMASINA MI KATILDI?

Instagram’da “”englishwithcagla” hesabıyla İngilizce öğretme üzerine içerik üreteten Çağla Aydoğdu, düzenlediği soru cevap etkinliğinde kendisine gelen, “Hande Erçel ile aynı güzellik yarışmasına girdiğin doğru mu abla?” sorusuna “Doğru ama hırs uğruna girdim bu taraklarda bezim yok ben eğitimciyim” sözleriyle cevap verdi.

2012 Dünya Medeniyetler Kraliçesi yarışmasından Hande Erçel ve diğer yarışmacı arkadaşlarıyla olan bir fotoğrafını profilinde paylaştı.

Çağla Aydoğdu güzellik yarışması
Hande Erçel güzellik yarışması

HANDE ERÇEL GÜZELLİK YARIŞMASINDA KAÇINCI OLDU?

Hande Erçel 2012 yılında katıldığı Azerbaycan’da yapılan dünya çapında güzellik yarışmasında ikinci oldu.

ÇAĞLA AYDOĞDU KİMDİR?

İngilizce Öğretmeni olan Çağla Aydoğdu, Haliç Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden 2009 yılında mezun oldu.

Formasyon eğitimini alan Aydoğdu, 10 yıl özel okul deneyimi yaşadı. Eğlenceli İngilizce Projesi Kurucusu olarak eğitimler verdi.

Çağla Aydoğdu kimdir

Yetişkinler için İngilizce Zihinsel Kodlama ve Beden Dili Eğitimi de veriyor. Instagram’da @engkishwithcagla hesabında 1. 2 milyon takipçisi bulunuyor. İngilizce üzerine sosyal medya hesabından eğitici içerikler paylaşıyor.

Magazin

İngilizce eğitmeni Çağla Aydoğdu güzellik yarışmasına Hande Erçel’le katıldığını açıkladı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Oya Gülsoy Oya Gülsoy

    Bu kadının videoları çok iyi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir