İç mimarlık şirketi olan Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz villasını 16 milyon euroya sattığı iddialarını yalanladı - Haber Jet

İç mimarlık şirketi olan Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz villasını 16 milyon euroya sattığı iddialarını yalanladı

Zeynep Yılmaz, Bodrum'un gözde mevkii Cennet Koyu'nda bulunan villasını satışa çıkardığı iddialarını yalanladı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi olan ve iç mimarlık alanında faaliyet gösteren Yılmaz, Mandarin Sitesi’nde yer alan villasını 16 milyon euroya (575 milyon 788 bin Türk Lirası) fiyat etiketiyle piyasaya sürdüğü konuşuluyordu.

Zeynep Yılmaz'ın villası ne kadar

ACUN ILICALI’NIN ESKİ EŞİ VİLLASINI MI SATIYOR?

Acun Ilıcalı’nın eski Eşi Zeynep Yılmaz’ın villası 500 metrekarelik bir alana sahip olup, Latin-Güney Amerika tarzında özgün bir dekorasyonla yeniden şekillendirilmişti.

İddia edilen satış kararı yakın zamanda villanın komşusu Esra Oflaz’ın 6,5 milyon euroya villasını satmasından sonra geldi.

Zeynep Yılmaz kim

ZEYNEP YILMAZ’IN VİLLASI NE KADAR?

Günaydın gazetesinden Bülent Cankurt’un haberine göre, Yılmaz’ın villasının satışa çıkarıldığı iddiaları medyada yer bulduktan sonra Zeynep Yılmaz sessizliğini bozdu ve iddiaları yalanladı.

İddiaya göre 16 milyon euro (575 milyon 788 bin Türk Lirası) değerinde olan villa satışa çıkarılmıştı.

acun ılıcalı zeynep yılmaz neden ayrıldı

Zeynep Yılmaz özellikle villaya aylık 200 bin lira civarında aidat ödediği iddiaları üzerine yapılan spekülasyonlara net bir cevap verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yalan haber, keşke bana bir sorsaydınız” diyerek haberin doğruluğunu yalanladı ve dedikodulara son noktayı koydu.

Zeynep Yılmaz, bu açıklamanın ardından villasından çektiği görüntüleri Instagram hesabında paylaştı.

acun ılıcalı zeynep yılmaz çocukları var mı

ZEYNEP YILMAZ KİMDİR?

1976 yılında doğan Zeynep Yılmaz, genç yaşta televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı ile tanıştı. İkili, uzun yıllar süren birlikteliklerinin ardından 2003 yılında evlendi.

Bu evlilikten Leyla ve Yasemin adında iki kızları dünyaya geldi.

zeynep yılmaz kaç yaşında

Zeynep Yılmaz, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra televizyon sektöründe kısa bir süre çalıştı.

Ancak çocukluk hayali olan mimarlık mesleğine yönelerek kendi mimarlık firmasını kurdu. Bu süreçte Fransa’da eğitim aldıktan sonra işletme alanında eğitimini tamamlamıştır.

acun ılıcalı'nın eski eşi zeynep yılmaz neden boşandı

ACUN ILICALI VE ZEYNEP YILMAZ NEDEN BOŞANDI?

2016 yılında Acun Ilıcalı ile anlaşmalı olarak boşanan Zeynep Yılmaz, mahkemeye başvurarak evliliklerini sonlandırdı.

Çift, Şile Aile Mahkemesi’nde kısa süren bir duruşmanın ardından anlaşmalı boşanma kararı aldı.

acun ılıcalı zeynep yılmaz'a ne kadar nafaka ödüyor

Zeynep Yılmaz, bir röportajında babasının vasiyeti olan “Ne olursan ol önce anne ol” sözünü hatırlatarak annelik görevini en önemli meslek olarak tanımladı.

Şu anda hayallerindeki mesleği yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Zeynep Yılmaz kişisel ve profesyonel hayatını dengelemeye çalıştığını ifade etti.

MagazinGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir