Hailey Bieber 9 aylık hamile, doğum için gün sayıyor - Haber Jet

Hailey Bieber 9 aylık hamile, doğum için gün sayıyor

9 aylık hamile olduğu tahmin edilen 27 yaşındaki Hailey Bieber, 4 yıl önce evlendiği Justin Bieber ile ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Takipçileri Hailey Bieber'ın doğum yapacağı tarihi ve ne kadar zaman kaldığını merak ediyor.

Mayıs ayında 6 aylık hamile olduğunu duyuran Hailey Bieber’ın doğumuna sayılı günler kaldı. Hailey ve Justin Bieber çiftinin ilk bebeklerini kucağına alması bekleniyor.

HAILEY BIEBER NE KADARLIK HAMİLE?

Eylül 2018 tarihinde Justin Bieber ile evlenen Hailey Bieber 4 yılın sonunda ilk bebeğini kucağına almak için hazırlanıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında 6 aylık hamile olduğunu açıklayan Hailey Bieber’ın ağustos ayı itibarıyla 9 aylık hamile olduğu tahmin ediliyor.

Hailey Bieber doğum yaptı mı, bebeğin cinsiyeti ne?

HAILEY BIEBER NE ZAMAN DOĞURACAK?

9 Mayıs’ta 6 aylık hamile olduğunu paylaşan Hailey Bieber, hamilelik sürecine dair paylaşımlarıyla ilgi görüyor. 9 aylık hamile olduğu tahmin Hailey Bieber’ın doğumuna sayılı günler kaldığı, ağustos sonu veya eylül ayının ilk günlerinde doğum yapması bekleniyor.

Hamileliği hakkında W Magazin’e verdiği bir röportajda, hamileliğini muhtemelen sonuna kadar saklayabileceğini ama dışarıdayken hamileliğin tadını çıkaramamanın stresini yaşamak istediğini kaydetmişti.

İlgili Haberler

Hailey Bieber ne zaman doğuracak?

HAILEY BIEBER BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE?

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Hailey ve Justin Bieber çifti bebeklerinin cinsiyetini henüz açıklamadı.

Hailey Bieber çocuğunun cinsiyeti nedir

HAILEY BIEBER NASIL BESLENİYOR?

Sağlıklı ve fit görünümüyle dikkat çeken Hailey Bieber’ın hamilelikte dahil beslenme rutini merak ediliyor. Genel olarak sağlıklı beslendiğini ifade eden Bieber, sebze, balık, et ve meyve ağırlıklı beslendiğini ifade etmekte.

Magazin

Hailey Bieber 9 aylık hamile, doğum için gün sayıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir