Gülse Birsel Vural Çelik paylaşımı sonrası eleştirildi - Haber Jet

Gülse Birsel Vural Çelik paylaşımı sonrası eleştirildi

Oyuncu Vural Çelik’in cenazesine katılamayan Gülse Birsel, anksiyetesinden bahsetmiş olsa da Vural Çelik ile neden küs oldukları gündeme geldi. Yaptığı paylaşım eleştiri alınca silmesiyle birlikte Gülse Birsel Vural Çelik hakkında ne dedi sorusu merak konusu oldu.

Oyuncu Vural Çelik’in cenazesine katılamayan Gülse Birsel, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak cenazelere gitmekte zorluk yaşadığını ve bunun bir anksiyete sorunu olduğunu belirtti. Ancak dedikleri kısa sürede çok fazla eleştiri aldı.

GÜLSE BİRSEL VURAL ÇELİK HAKKINDA NE DEDİ?

Vural Çelik ile Avrupa Yakası dizisinde uzun süre çalıştıklarını ve aralarında komik anılar olduğunu anlattı. Çelik’in son sezonda ayrılmak istediğini, ancak yanlış bir karar verdiğini düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, Vural Çelik’in ayrıldıktan sonra kendisi hakkında kırıcı yorumlar yaptığını ekledi. Gülse Birsel’in bu paylaşımı tepki aldı ve kısa süre sonra sildi.

Gülse Birsel, Vural Çelik ile birlikte çalıştıkları dönemlerde onu “çocuksu bir ruh” olarak tanımladı ve sette herkesle şakalaştığını anlattı. Çelik’in sette kendine özgü şakalarıyla ünlü olduğunu ve özellikle Birsel ile Engin Günaydın’a sık sık nazlandığını dile getirdi. Birsel, Çelik’in projeden ayrıldıktan sonra kendisi hakkında kırıcı ifadeler kullandığını ve bu durumun aralarındaki bağları zayıflattığını söyledi. Ancak Çelik’in vefatından duyduğu üzüntüyü ifade eden Birsel, onu erken kaybetmenin şaşkınlığı içinde olduğunu da belirtti.

Kariyerinde seçtikleri nedeniyle hatalı olduğunu vurgulayan Birsel’in Vural Çelik’i eleştirdiği düşünüldü.

GÜLSE BİRSEL VURAL ÇELİK NEDEN KÜSTÜ?

Gülse Birsel, Vural Çelik’in Avrupa Yakası dizisinin son sezonunda projeden ayrılmak istediğini belirttiğinde, hem kendisinin hem de birkaç oyuncu arkadaşının Çelik’i bu kararından vazgeçirmeye çalıştığını söyledi. Çelik’in, ücret ve senaryodaki yeri gibi çeşitli şikayetleri vardı. Ancak ayrılma kararını verdikten sonra, Gülse Birsel’e alıngan bir mesaj gönderdi ve yapımcılara teşekkür ederek diziden ayrıldı.

Birsel, Vural Çelik’in kendisinden daha fazla ısrar beklediğini düşündüğünü ve ayrılma kararının yanlış olduğunu belirtti. İlerleyen dönemde Çelik’in bir televizyon programında Birsel hakkında kırıcı sözler söylemesi, aralarındaki ilişkiyi daha da kötüleştirdi ve yıllar boyunca iletişimlerinin kesilmesine neden oldu.

GÜLSE BİRSEL VURAL ÇELİK PAYLAŞIMI

Silinen paylaşımda şu cümleler yer almaktaydı.

Gülse birsel vural çelik neden küstü

Gülse birsel vural çelik hakkında ne dedi

gülse birsel vural çelik paylaşımı

gülse birsel vural çelik kubilay hakkında ne dedi

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir