Gelinim Mutfakta Hanife Ergin eşi ve evlilik teklifini anlattı - Haber Jet

Gelinim Mutfakta Hanife Ergin eşi ve evlilik teklifini anlattı

Gelinim Mutfakta Hanife Ergin eşi ve evlilik teklifini anlattı. Stüdyoda duygusal anların yaşandığı Gelinim Mutfakta bölümünde Hanife'nin evlilik teklifini anlattığı bölümde kayınvalidesi Emine hanım gözyaşlarını tutamadı. Hanife'nin görümcesi ve kayınvalidesi ile küsme nedeni de merak ediliyor.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün saat 13.30’da Aslı Hünel’in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta‘ya geçen hafta veda eden isim Nur Demirci olmuştu. Bu hafta gelen Hanife Ergin hakkında merak edilenleri derledik.

GELİNİM MUTFAKTA HANİFE ERGİN KİMDİR?

Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta’nın yeni haftasında yarışmaya dahil olan Hanife Ergin ve kayınvalidesi Emine, dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı.

28 yaşında olan Hanife Ergin, 1,5 yıllık evli ve iki çocuk annesi.

Gelinim Mutfakta Hanife Ergin kimdir

Yarışmaya Gürcistan’ın Tiflis şehrinden katılan Hanife, aslen Manisalı. Evlilik teklifi hikayesi ile diğer gelin adaylarını şaşırtan Hanife, stüdyoya olaylı bir giriş yaptı ve izleyicilerin ilgisini topladı.

İlgili Haberler

GELİNİM MUTFAKTA GELİN HANİFE İLE KAYNANA EMİNE GELDİ

Gelinim Mutfakta,  bir yarışma programı. Gelinler, kayınvalidelerinin desteğiyle mutfakta hünerlerini sergilerken, her gün çeyrek altın, her hafta ise 10 bilezik kazanma şansını elde etmek için kıyasıya rekabet ediyor.

Gelinim Mutfakta Hanife Ergin görümcesiyle neden küs

Yemeklerin lezzeti kadar, yarışmacıların kişisel hikayeleri de izleyicilerin ilgisini çekiyor ve programa farklı bir renk katıyor.

Hanife’nin görümcesiyle görüşmediği 22 Ekim tarihli bölümde ortaya çıktı. Gözyaşlarını tutamayan kayınvalide Emine, kızının da yayına bağlanmasıyla daha da kötü oldu. Hanife’nin eşinin de kız kardeşiyle görüşmediği ortaya çıktı.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir