Gamze Türkmen açık hali haberleri sonrası Kadir Ezildi'den açıklama geldi - Haber Jet

Gamze Türkmen açık hali haberleri sonrası Kadir Ezildi’den açıklama geldi

Söylemezsem Olmaz magazin programı, Kadir Ezildi'nin geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Gamze Türkmen'in açık halini yayınladı. Yayınladıkları videonun Ezildi'nin nişanlısı Türkmen'in özel görüntüleri olması sosyal medyada öfkeli yorumlara neden oldu. Gamze Türkmen'in izni dışında açık halini yayılan magazin programına tepkiler yükselirken Kadir Ezildi'den beklenen açıklama geldi.

Söylemezsem Olmaz programında Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in açık hali yayınlandı. Kendi evinde özel hali çekilen Türkmen’in görüntüleri sonrası Kadir Ezildi açıklama yaptı.

GAMZE TÜRKMEN AÇIK HALİ OLAYI

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi, tesettürlü olan Gamze Türkmen’in açık halini canlı yayında sansürsüz şekilde yayınladı. Görüntüler sonrası yaptıkları haberin normal olduğunu düşünür bir biçimde yorumlamaya başlayan magazin ekibinden Pınar Eliçe, “Bir şey söyleyeceğim, Kadir Ezildi’nin mahsun nişanlısı mıydı o gördüğümüz? Hani her yerden sakınan, kimselere göstermeyen, kıyamadığı. Ben şok” yorumunda bulunurken Bilal Özcan’da “Görgüsüzlük” olarak yorumladı. Videodaki görüntüleriyle “Gamze Türkmen Dilan Polat’a mı özendi?” başlığı magazin programında atıldı.

Gamze Türkmen açık hali

Görüntülerin gizli çekildiğini söyleyen Hande Sarıoğlu “Bu görüntülerin çekildiğinden Gamze’nin haberi var mı?” sorusunu sordu. Didem Delen ise “Asıl bize gönderildiğinden haberi var mı?” dedi. Tesettürlü bir kadın olan Gamze Türkmen’in ev içindeki özel hallerinin sansürsüz bir biçimde, izni olmadan canlı yayına servis edilmesi sosyal medyada ağır ve öfkeli yorumlar almalarına neden oldu.

Gamze Türkmen açık hali söylemezsem olmaz

KADİR EZİLDİ NİŞANLISI AÇIK HALİ AÇIKLAMA GELDİ! DAVA SÜRECİ OLACAK

Gamze Türkmen’in özel hallerinin canlı yayına servis edilmesi sonrası Kadir Ezildi, Instagram hesabından avukatının açıklamasını yaparak yasal işlem başlatacaklarını duyurdu.

İlgili Haberler

Gamze Türkmen açık hali twitter

KADİR EZİLDİ NİŞANLISI GAMZE TÜRKMEN KİMDİR?

1 Mart 1993 tarihinde Erzurum Yakutiye’de doğan Gamze Türkmen, güzel sanatlar fakültesi mezunu olduğu ve eğitimini Erzurum’da tamamladığı biliniyor. Ses sanatçısı Fırat Türkmen’in ise kardeşidir.

Gamze Türkmen açık hali videosu

Kadir Ezildi nişanlısı açık hali

Magazin

Gamze Türkmen açık hali haberleri sonrası Kadir Ezildi’den açıklama geldi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Pelin Pelin

    İnsanları böyle saçma sapan programlarda prim kasmak için rezil ediyorlar

    Yanıtla
  • Kübra Kübra

    Altı üstü şakalaşmışlar dilan polata mı özeniyor diye inançlarına saygı duymadan yayınlamak nedir

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir