Esin Cepni Bilal Hancı’dan ayrıldıktan sonra Yusuf Özdemir ile sevgili oldu! Ondan da ayrıldı - Haber Jet

Esin Cepni Bilal Hancı’dan ayrıldıktan sonra Yusuf Özdemir ile sevgili oldu! Ondan da ayrıldı

Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, eski eşi Bilal Hancı'nın ihanetini gözyaşları içinde ifşa etmesinin ardından yaşadığı aşklarla gündeme geldi. Rizespor kalecisi Zafer Görgen ile ilişkisinin sona ermesinin ardından Alanyaspor'un genç futbolcusu Yusuf Özdemir ile aşk yaşamaya başlayan Çepni, bu ilişkiden de ayrıldı.

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Esin Çepni, eşi Bilal Hancı’nın ihanet görüntülerini ifşa etmesinin ardından boşanma süreciyle gündeme gelmişti. Çepni, bu süreçten sonra yaşadığı aşklarla sık sık magazin dünyasında yer aldı. Rizespor kalecisi Zafer Görgen ile yaşadığı kısa süreli ilişkiyi noktalayan Çepni, bu kez Alanyaspor’un genç futbolcusu Yusuf Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtı. Ancak bu ilişki de uzun sürmedi.

BİLAL HANCI’NIN ESKİ EŞİ ESİN CEPNİ KİMDİR?

Esin Çepni’nin Bilal Hancı ile olan evliliği, Hancı’nın bir gece kulübünde başka bir kadınla öpüşürken çekilen görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla sona ermişti. Bu olayın ardından boşanma süreci tamamlanan Çepni, ilk olarak Rizespor kalecisi Zafer Görgen ile bir ilişki yaşadı. Ancak bir süre sonra Zafer Görgen ile ilişkisini noktaladı.

Bilal Hancı eski karısı Esin Cepni of hesabı adı

Bir süre sonra, Esin Çepni’nin yeni bir ilişkiye başladığı ortaya çıktı. Çepni, Alanyaspor’un genç oyuncusu Yusuf Özdemir ile birlikte olduğu anları sosyal medyada paylaşarak aşkını ilan etti. Ancak bu ilişki de uzun soluklu olmadı.

Çepni ve Özdemir’in sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmaları, ayrılık söylentilerini doğruladı.

Bilal Hancı eski eşi Esin Cepni

ESİN CEPNİ BİLAL HANCI’DAN NEDEN AYRILMIŞTI?

Esin Cepni eşi Bilal Hancı’nın bir gece kulübündeki görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından şu açıklamayı yaptı ve boşanma davası açtı:

İlgili Haberler

Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklarmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin.

Esin Cepni Onlyfans

Esin Cepni Onlyfans hesabı

Esin Cepni Bilal Hancı Onlyfans

Esin Cepni onlyfans ifşa iddiası

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir