Eldorina kaç yaşında olduğunu açıklıyor! Tahminler tutacak gibi - Haber Jet

Eldorina kaç yaşında olduğunu açıklıyor! Tahminler tutacak gibi

Eldorina olarak bilinen Gizem Çağlar, yaşına dair merak edilen sorulara YouTube üzerinden yayınlayacağı bir soru-cevap videosu ile yanıt vereceğini duyurdu. Eldorina, eğitim durumu ve verdiği ipuçları göz önünde bulundurulduğunda 19-20 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.

Kick ve Twitch platformlarının sevilen yayıncısı Eldorina, takipçileri tarafından sıkça sorulan “Kaç yaşındasın?” sorusuna sonunda yanıt vereceğini açıkladı. Gerçek ismi Gizem Çağlar olan yayıncı, uzun süredir yaşını söylemiyordu.

ELDORİNA KAÇ YAŞINDA?

Gizem Çağlar, Eldorina kullanıcı adıyla Türkiye’de popüler olan bir yayıncı olarak tanınıyor. Kick ve Twitch platformlarında yaptığı yayınlarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Eldorina, kişisel hayatına dair çok fazla bilgi vermiyor. Özellikle yaşına dair sır perdesi, takipçileri arasında merak konusu olmuş durumda.

Eldorina kaç yaşında

Üniversite eğitiminde hangi sınıfta olduğuna dair verdiği bilgiler ve paylaşımları doğrultusunda, Gizem Çağlar’ın 19 veya 20 yaşlarında olduğu düşünülüyor. Ancak Eldorina, bu konudaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmak için yakın zamanda bir soru-cevap videosu yayınlayacağını duyurdu.

Eldorina kimdir

Bu videoda, sadece yaşı değil, takipçilerinin merak ettiği diğer soruları da yanıtlayacağını belirten yayıncı, videonun yayın tarihiyle ilgili kesin bir bilgi vermemiş olsa da “çok yakında” olacağını söyledi. Eldorina’nın takipçileri, bu videonun ardından yaşlarına dair tahminlerinin doğru olup olmadığını öğrenme fırsatı bulacaklar.

Eldorina the Cihan

ELDORİNA KİMDİR?

Eldorina, YouTube’da paylaştığı Valorant videoları tanınmaya başlanmış ve daha sonrasında Twitch canlı yayın platformunda ünlenmiş sosyal medya içerik üreticisidir. Şu anda Kick’te canlı yayınlarına devam etmektedir.

Eldorina sevgilisi

Eldorina’nın Kick’te 20 bin, Instagram’da 145 bin, TikTok’ta 90 bin takipçisi bulunmaktadır. Sevilen yayıncının YouTube’da ise 143 bin abonesi bulunuyor.

Eldorina ayak

Eldorina’nın hakkında çok bilgi bulunmamakla birlikte, Ankara’da yaşadığı ve üniversite öğrencisi olduğu bilinmektedir.

Eldorina nereli, gerçek ismi, Eldorina ne demek

Sizce Eldorina kaç yaşında? Yorumlarda tahminlerinizi belirtebilirsiniz.

MagazinOyun

Eldorina kaç yaşında olduğunu açıklıyor! Tahminler tutacak gibi” haberine 3 yorum yapıldı.

  • zeph zeph

    60 OLDUĞUNU AĞZINDAN KAÇIRMIŞTI YAYINDA

    Yanıtla
  • Alp Alp

    13 Haziran 2025’i bekleyin

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir