Ebrar Karakurt'un anne ve babasının ayrı olduğu ortaya çıktı! Babasının düğünündeki dansları gündemde - Haber Jet

Ebrar Karakurt’un anne ve babasının ayrı olduğu ortaya çıktı! Babasının düğünündeki dansları gündemde

Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt geçtiğimiz günlerde babasının düğününe katılmış ve 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısında babasıyla dansları gündem olmuştu. Babasının evlenmesiyle birlikte Ebrar Karakurt'un annesi ve babasının ayrı olduğu öğrenilirken annesinin kim olduğu merak ediliyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Rusya takımı Lokomotiv Kaliningrad’da forma giyen yıldız oyuncu Ebrar Karakurt geçtiğimiz günlerde babasının düğününe katıldı. Böylece Ebrar Karakurt’un anne ve babasının ayrı olduğu anlaşıldı.

EBRAR KARAKURT ANNE VE BABASI AYRI MI?

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, babasının düğününe katıldı. Düğündeki eğlenceli dansları ve babasıyla ‘Bana bir masal anlat baba’ şarkısında yaptıkları dans sosyal medyada gündem oldu.

Babası İsmail Karakurt’un düğününde oldukça eğlendiği görülen Ebrar Karakurt anne ve babası ayrı mı sorusuyla ilgili aramalar yapıldı.

Babası evlenen Ebrar Karakurt’un anne ve babasının ayrı olduğu öğrenildi. İsmail Karakurt, Vildan Çakar ile dünya evine girdi. Ebrar Karakurt babasının nikah şahidi oldu.

Ebrar Karakurt anne ve babasının ayrı olduğu ortaya çıktı

Karakurt’un ‘Düşmanlarla yarışırız para çok’ şarkısındaki dansı eğlenceli anlara sahne oldu.

İlgili Haberler

EBRAR KARAKURT ANNESİ KİM?

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Takipçileriyle özel hayatından sık sık kareler paylaşan Karakurt’un babasının düğününden yaptığı paylaşımlar oldukça beğenilirken annesinin kim olduğu sorusu da akıllara geldi.

Ebrar Karakurt'un annesi kim

Annesine de paylaşımlarında yer veren Ebrar Karakurt’un annesi Emine Demir merak ediliyor. Emine Demir, Balıkesir’de yaşıyor. Anne Emine Demir daha önce verdiği bir röportajda yurt dışında oynayan kızı hakkında onu çok özlediğini dile getirerek kendisinin yaptığı karnıyarık yemeğine düşkün olduğunu ifade etmişti.

Ebrar Karakurt annesi Instagram hesabı

EBRAR KARAKURT ANNESİ INSTAGRAM HESABI

Ebrar Karakurt’un annesi Emine Demir Instagram’da @dememinem60 kullanıcı adıyla bulunuyor.

MagazinSpor

Ebrar Karakurt’un anne ve babasının ayrı olduğu ortaya çıktı! Babasının düğünündeki dansları gündemde” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Kardelen Kardelen

    Ebrar karakurt çok samimi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir