Dilan Polat yeni şarkı çıkaracağını duyurdu - Haber Jet

Dilan Polat yeni şarkı çıkaracağını duyurdu

Tutuksuz yargılama süreci devam eden Dilan Polat yeni şarkı çıkaracağını duyurdu. 2023 yazında çıkardığı "Enercii" isimli şarkısı Youtube'da 180 milyon görüntüleme alan Dilan Polat yeni şarkısından kısa bir kesiti hikayesinde paylaştı. Yayınlanan kısa kesitte " Yeni gelmedik geri geldik" sözleri yer alıyor. Dilan Polat yeni gelmedik geri geldik şarkı sözleri ve çıkacağı tarih merak edildi.

Eşi Engin Polat’ın da tahliyesiyle birlikte sosyal medya paylaşımlarına kaldığı yerden geri dönen Dilan Polat yeni şarkı çıkaracağını duyurdu. Instagram hikayesinden kısa bir kesitini paylaştığı şarkının sözleri ise gündem oldu. Dilan Polat yeni gelmedik geri geldik şarkı sözleri ve çıkacağı tarih gündeme geliyor.

DİLAN POLAT YENİ ŞARKI MI ÇIKARIYOR?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme”, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarından yargılaması sürüyor.

Dilan Polat yeni şarkı çıkarıyor

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın da tahliye edilmesinin ardından Instagram paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Dilan Polat yeni şarkısı

Instagram hikayelerinde özel hayatlarına dair detayları paylaşmaktan çekinmeyen Dilan Polat yeni şarkı çıkaracağını duyurdu. “Yeni gelmedik, geri geldik” sözlerinin yer aldığı şarkısı ilerleyen günlerde çok konuşulacağa benziyor.

Dilan Polat yeni gelmedik geri geldik şarkısı

DİLAN POLAT YENİ ŞARKI YENİ GELMEDİK GERİ GELDİK NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yeni şarkısından kesitleri Instagram hesabında paylaşan Dilan Polat “yeni gelmedik geri geldik” şarkısının ne zaman çıkacağı belli henüz belli değil. “Bu kadarcık yeter” sözleriyle paylaştığı şarkının “yeni gelmedik geri geldik” kesitini eşi Engin Polat’la video çekerek paylaştı.

Dilan Polat yeni gelmedik geri geldik şarkı sözleri

DİLAN POLAT YENİ GELMEDİK GERİ GELDİK ŞARKI SÖZLERİ

Paylaşılan kısa kesitte yer alan Dilan Polat yeni gelemdik geri geldik sözleri:

İlgili Haberler

Enerci tavan

Yerinde havam

Susarım kalitemden

Ağzımı bozamam

İçimi biliyor

Yüce yaradan

Biz yeni gelmedik,

geri geldik

Enercii

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir