Dila Kent evlendiği yönündeki haberlere açıklama gelmedi - Haber Jet

Dila Kent evlendiği yönündeki haberlere açıklama gelmedi

YouTube videoları 2 milyardan fazla izlenen Dila Kent, Barbie içerikli ve oyuncak videolarıyla konsept içerikler oluşturmakta. TikTok'ta Dila Kent evlendi mi iddiaları gündeme gelirken kendisinin sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin bir açıklama yapmadığı görüldü. Evlendiği kişinin ise videolarındaki dış ses olabileceği TikTok kullanıcıları tarafından konuşuluyor.

Genellikle çocuklara yönelik oyuncak ve rol yapma videoları çeken Dila Kent evlendi mi sorusu gündeme geliyor.

DİLA KENT EVLENDİ Mİ?

Ünlü Youtuber Dila Kent evlendiği yönündeki haberler TikTok kullanıcıları tarafından gündeme taşındı. Ancak Kent konuya ilişkin bir açıklama yapmadığı gibi evlenip evlenmediği yönündeki haberlerin doğru olup olmadığı bilinmiyor.

Dila Kent evlenmiş kocası kim dile kent evlendimi

Instagram, TikTok ve Youtube hesapları kontrol edildiğinde evlendiğine dair herhangi bir paylaşım ve açıklama görülmeyen Dila Kent evlendi mi iddialarının asılsız olduğu düşünülmekte.

İlgili Haberler

Dila Kent evlendi mi

DİLA KENT İKİZİ VAR MI?

Dila Kent’in ikizi sıklıkla aratılan konular arasında ancak rol yapma oyunları nedeniyle ikizi olduğu düşünülse de Yağmur isimli kız kardeşi olduğu bilinmekte. 2003 doğumlu Yağmur Kaya, Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünden mezun olmuş, Youtube üzerinden içerik üretmektedir.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir