Damla Altun nişanlısı Uğur Şengül'le Como'da evlendi! Gelinliğinin detayları dikkat çekti - Haber Jet

Damla Altun nişanlısı Uğur Şengül’le Como’da evlendi! Gelinliğinin detayları dikkat çekti

Ünlü Influencer Damla Altun yaklaşık 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Uğur Şengül'le geçtiğimiz aylarda evlenme kararı aldıklarını duyurmuştu. İtalya'nın Como şehrinde küçük bir arkadaş grubuyla geçtiğimiz günlerde düğünlerini yapan Damla Altun ve Uğur Şengül, esas düğünü Bursa'da yapacak.

YouTube vloglarıyla bilinen Damla Altun, uzun zamandır birlikte olduğu Uğur Şengül ile İtalya Como’da dünya evine girdi. Küçük bir arkadaş grubuyla düzenlenen düğün töreninde Damla Altun gelinliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

DAMLA ALTUN VE UĞUR ŞENGÜL EVLİ Mİ?

Giyim tarzı, makyajı, taşındığı evleri ile sosyal medyada bir şekilde gündem olmayı başaran Damla Altun’un sevgilisi Uğur Şengül’le olan ilişkisi sevenleri tarafından yakından takip ediliyor.

İkilinin 10 yıla yakındır devam eden ilişkisinin ne zaman evlilikle taçlandıracakları merak ediliyordu. Derken Uğur Şengül, çıktıkları İtalya tatilinde romantik ve sade bir sürprizle sevgilisi Damla Altun’a evlenme teklifi etti.

Damla Altun ve Uğur Şengül evlendi mi, düğünleri ne zaman, nerede evlendiler?

2022 yılının Ağustos ayında gerçekleşen evlilik teklifi sonrası çiftin düğünlerinin ne zaman olacağı ise merak konusuydu.

Daha önce 2024 Temmuz ayında düğününün olacağını duyuran çift, İtalya Como’dan yaptığı paylaşımlarla evlendiğini duyurdu.

Küçük bir arkadaş grubuyla yaptıkları düğün töreninin de Damla, sade ve şık bir gelinlik seçimiyle dikkatleri üzerine çekti.

Damla Altun kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Uğur Şengül kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Como’nun havasına uygun sade üzerine hafif oturan Züleyha Kuru imzalı bir gelinliği zarafetiyle göz doldurdu.

Çiftin Türkiye’deki düğünü önümüzdeki haftalarda Bursa’da gerçekleşecek.

DAMLA ALTUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

25 Kasım 1992 doğumlu Damla Altun, 32 yaşındadır. Aslen Bursalıdır. Babasının doktor olduğu bilinen Altun’un Kaan isimli bir kardeşi bulunuyor. Üniversite eğitimini Kadir Has Üniversitesi iletişim Fakültesi Yeni Medya bölümünde tamamladı. Eğitimine devam ederken içerik üretmeye başladığı YouTube kanalına, okul sonrasında da devam etti. Instagram hesabını da aktif bir şekilde kullanan Altun, güzellik, giyim, makyaj, ev dekorasyon, seyahat konularında içerik üretiyor.

Damla Altun Nişanlısı Uğur Şengül kim, kaç yaşında, nerede tanıştılar? Como’da Evlendi! Gelinliğinin Detayları dikkat çekti

UĞUR ŞENGÜL KİMDİR?

1989 doğumlu olan Şengül’ün aslen Siirtli olduğu biliniyor. Sosyal medyada içerik üretmeye başlamadan önce bazı kurumsal ayakkabı ve giyim firmalarında mağaza müdürlüğü yaptı. Şimdilerde Instagram ve YouTube’ta içerik üreticisi olarak hayatına devam ediyor.

Magazin

Damla Altun nişanlısı Uğur Şengül’le Como’da evlendi! Gelinliğinin detayları dikkat çekti” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Hazan Hazan

    italyada evlenmelerinin asıl amacı nedir merak ediyorum. gösteriş, bir hayal ya da yasaların sağladığı kolaylıklar mı?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir