Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo kimdir? - Haber Jet

Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo kimdir?

Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo'nun intihar ettiğine dair iddialar dolaşıyor. Derken Can Bonomo ablasının sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. İzmir'de yaşayan ve hayvansever kimliği ile bilinen Funda Bonomo intihar nedeni konuşuluyor.

Sevilen sanatçı Can Bonomo ablasının intihar ettiğine dair çıkan iddialar sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Ablası Funda Bonomo intihar edip etmediği konuşulurken sağlık durumu bilgisi merak ediliyor.

FUNDA BONOMO KİMDİR?

Ünlü şarkıcı, söz yazarı ve şair Can Bonomo’nun ablası olan Funda Bonomo, İzmir Kemalpaşa’da ikamet ediyor.

Hayvansever kişiliğiyle tanınan Funda Bonomo, sokak köpeklerine, kimsesiz hayvanlarla ilgileniyor ve onların sahiplendirilmesiyle ilgileniyor.

Can Bonomo ablası Funda Bonomo kimdir

Funda Bonomo isimli Instagram hesabından ise “hayvanlar için projeler” kapsamında bilgilendirici paylaşımlar yapıyor.

FUNDA BONOMO NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Can Bonomo’nun ablası olarak tanınan Funda Bonomo intihar nedeni henüz bilinmiyor.

Funda Bonomo neden intihar etti

CAN BONOMO ABLASI İNTİHAR MI ETTİ?

Funda Bonomo’nun intihar ettiğine yönelik haberler kısa sürede yayılmasıyla Can Bonomo ablasının sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Funda Bonomo sağlık durumu

Henüz bilinmeyen bir sebeple İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Funda Bonomo hakkında Can Bonomo şu şekilde açıklama yaptı:

Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi. Ona destek olabilmek adına tüm sevenleri olarak yanındayız. Ablam bize mental ve duygusal sağlığın önemini ve asla ihmal edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese teşekkür ediyorum.

Can Bonomo'nun ablası intihar mı etti

Magazin3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir