Berkcan Güven'in Hailey Eylül Sani ile görüntülenmesi akıllara o soruyu getirdi - Haber Jet

Berkcan Güven’in Hailey Eylül Sani ile görüntülenmesi akıllara o soruyu getirdi

Berkcan Güven'in eski sevgilisi Beyza ile yaşadığı gelgitli ilişkisinden sonra gündeme gelen YouTuber ve şarkıcı Berkcan Güven, geçtiğimiz günlerde YouTuber ve TikToker Hailey Sani ile görüntülendi. Bunun üzerine Bege'nin eski aşk defterleri açıldı. Serra Arıtürk ve Beyza Efe olan fotoğrafları yeniden tık aldı.

Çektiği Vinelarla ünlü olduktan sonra Youtube’a kolayca adapte olarak içerikler üreten Berkcan Güven rap müzik dünyasına hızlıca atılarak gençlerin beğenisini kazandı. Son zamanlarda ise eski sevgilisi Beyza Efe ile yaşadığı ayrıl barış ilişkiden yorulması sebebiyle yollarını ayırmıştı. Güven’in adı New York’ta yaşayan YouTuber Hailey Sani ile anılıyor.

BERKCAN GÜVEN HAİLEY SANİ İLE SEVGİLİ Mİ?

Geçtiğimiz günlerde Berkcan Güven’in YouTuber Hailey Sani ile Alaçatı’da samimi bir şekilde dans ettiği iddiaları gündeme gelmişti.

BEGE ismiyle tanınan Berkcan Güven ve yurt dışında yaşayan Türk Influencer Hailey Eylül Sani’nin beraber olup olmadığı akıllarda soru işareti bırakırken ikilinin sokakta baş başa yürüdüğüne dair görüntüler yayınlandı. Instagram’da Blogyagmuru hesabında ikilinin Nişantaşı’nda yürürken görüntüleri paylaşıldı.

Berkcan Güven Hailey Sani sevgili mi

BERKCAN GÜVEN’İN ESKİ SEVGİLİLERİ KİM?

Sosyal medyada ilk önce uzun ilişkisi olduğunu bildiğimiz isim şimdilerde oyunculuk yapan Serra Arıtürk olmuştu. Çift ilişkilerini sonlandırdıktan sonra Güven, Beyza Efe ile birlikte oldu.

Sosyal medya fotoğrafları büyük beğeni toplayan çift, geçtiğimiz günlerde ilişkisini noktaladı.

Hailey Sani kaç yaşında

BERKCAN GÜVEN KİMDİR?

30 Mayıs 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Berkcan Güven, ses sanatçısı ve oyuncu Burhan Güven’in oğludur.

Işık Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı okuyan Güven, 2013 yılında Vine uygulaması ile sosyal medyaya giriş yaptı.

2016 yılında Vine uygulamasının kapanmasıyla Instagram ve YouTube’de içerik üretmeye başlayan Güven, 2017 yılında Enes Batur’a yaptığı “Youtube Benim İşim” dissiyle çıkış yaptı.

Gittikçe popülerliğini artıran Berkcan Güven; Ben Fero, Reynmen ve Unlost gibi isimlerle beraber yaptığı çalışmalarla Rap dünyası kariyerine başladı.

Berkcan Güven Buse sevgili mi

BERKCAN GÜVEN’İN ŞARKILARI

Çok Yakışıklıyım

Yeniden

Neresi?

İlerle

SpaceJump

Işıklarım Ol

Harman

Nazar

Eksi

Feragat

2T1BB

Kalbin Bana Kaldı

Sen De Herkes Gibisin

24/7

PREGA TILL I DIE

HAILEY SANİ KİMDİR?

18 Ekim 2000 tarihinde İzmir doğumlu olan Hailey Eylül Sani, henüz çocukken ailesiyle birlikte Los Angeles’a yerleşti. Burada çok küçük yaşlardan itibaren Youtube içerikleri üretmeye başladı. Ardından işleri ilerleten Hailey Sani, Influencer olarak dünyaca ünlü isimlerle işbirliği yapıyor. Son olarak Bella Hadid’in markasının yüzlerinden biri oldu.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir