Barış Alper Yılmaz Hafsanur Sancaktutan'ın fotoğrafını beğendi! Sosyal medya çalkalandı - Haber Jet

Barış Alper Yılmaz Hafsanur Sancaktutan’ın fotoğrafını beğendi! Sosyal medya çalkalandı

Galatasaray’ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın Instagram'da paylaştığı fotoğrafı beğenince sosyal medya çalkalandı. Barış Alper Hafsanur Sancaktutan'ın fotoğrafından beğenisini sosyal medyada gündem olunca geri çekti.

Galatasaray’ın ve Milli Takım’ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Hafsanur Sancaktutan’ın Instagram’da paylaştığı fotoğrafı beğenerek dikkatleri üzerine çekti.

BARIŞ ALPER, HAFSANUR SANCAKTUTAN’IN FOTOĞRAFINI MI BEĞENDİ?

“Son Yaz” ve “Ya Çok Seversen” dizileriyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde aşk hayatıyla ilgili yaptığı “Ortalıkta adam kalmadı” açıklamasıyla gündem olmuştu. Bu açıklamadan kısa süre sonra Galatasaray’ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, Hafsanur’un 2022 yılında paylaştığı bir fotoğrafı beğendi.

Barış Alper Yılmaz’ın Hafsanur Sancaktutan’ın fotoğrafını beğenmesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve ikili hakkında çeşitli dedikodulara yol açtı.

Barış Alper Yılmaz Hafsanur Sancaktutan sevgili mi? Hafsanur Sancaktutan Barış Alper Yılmaz sevgili mi oldu, aşk iddiaları doğru mu?

Sosyal medya kullanıcıları, Barış Alper Yılmaz ile Hafsanur Sancaktutan’ı birbirlerine yakıştıran yorumlarda bulundu. Ancak, Barış Alper Yılmaz beğenisini kısa süre sonra geri çekti.

Barış Alper Yılmaz sevgilisi var mı, kim? Barış Alper Yılmaz eski sevgilisi kim, kiminle sevgili?

Hafsanur Sancaktutan, güzelliği ve yeteneğiyle hayran kitlesini genişletmeye devam ederken, Barış Alper Yılmaz’ın bu hareketi ikilinin takipçileri arasında merak uyandırdı.

Hafsanur Barış Alper sevgili mi? Barış Alper Yılmaz Hafsanur Sancaktutan'ın fotoğrafını mı beğendi, hangi fotoğrafını beğendi?

MagazinSporTrend

Barış Alper Yılmaz Hafsanur Sancaktutan’ın fotoğrafını beğendi! Sosyal medya çalkalandı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Oğuzhan Topçu Oğuzhan Topçu

    Yakışıyorlar zaten de altı üstü bir beğeni niye bu kadar abartılıyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir