Ayça Çağla Altunkaya'nın 5 milyonluk tektaşı göründü - Haber Jet

Ayça Çağla Altunkaya’nın 5 milyonluk tektaşı göründü

Magazin sayfalarında düğün tarihi konusunda kafalar karışık olsa da geçtiğimiz gün yayınlanan davetiyeyle kesinleşen yılın düğününün zamanı geldi. Acun Ilıcalı, 3 yıldır sevgili olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile bugün evleniyor. Basına sızan davetiye sonrası düğün tarihinin 4 Eylül olduğu netleşirken çok konuşulan evlilik yüzüğü Ayça Çağla Altunkaya'nın 5 milyonluk tektaşı göründü.

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya bugün Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek düğün töreninde evlenecek. Günler öncesinden evlenme teklifi ettiği yüzüğün fiyatı, sızdırılan düğün davetiyesindeki detaylar çok konuşulmuştu.

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA TEŞTAŞ FİYATI

Acun Ilıcalı 3 yıldır sevgili olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile bugün evleniyor. Düğünden önce tektaşıyla görüntülenmiş ve yüzüğünün fiyatının değerinin 5 milyon olduğu iddia edilmişti.

Bugün düğün hazırlıkları esnasında Altunkaya’nın tektaşı da net olarak görüldü. Altunkaya’nın makyaj ve saçı yapılırken yayınlanan kare ise kısa sürede ilgi odağı oldu.

Ayça Çağla Altunkaya tektaş fiyatı

ACUN ILICALI ÇAĞLA ALTUNKAYA DÜĞÜN DAVETİYESİ

Birkaç gün önce Gazeteci Birsen Altuntaş’ın paylaştığı düğün davetiyesindeki detaylar gündem oldu. Düğün için siyah tema seçildiği görülürken davetliler için “Sosyal medya yok” uyarısı dikkat çekti.

Düğün bugün, 4 Eylül, Esma Sultan Yalısı’nda 21.00’de başlayacak. Düğüne çiftin yakın çevresi katılacak.

İlgili Haberler

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya düğün nerede

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2 Temmuz 1999 doğumlu Ayça Çağla Altunkaya, 25 yaşındadır. Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun olan Ayça Çağla Altunkaya, amatör olarak basketbol takımında yer aldı.

Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya yaş farkı

ACUN ILICALI ÇAĞLA ALTUNKAYA YAŞ FARKI

1999 doğumlu Çağla Altunkaya ile 1969 doğumlu Acun Ilıcalı arasındaki 30 yaş fark var.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir