Apaçi Mustafa son hali ve dansıyla Sana Değer programında sevdiğine seslendi - Haber Jet

Apaçi Mustafa son hali ve dansıyla Sana Değer programında sevdiğine seslendi

Yıllar önce Seda Sayan'ın evlendirme programında dansı ile meşhur olan Apaçi Mustafa lakaplı Mustafa Bilginer, "Kadınlara tövbe ettim" demişti. Şimdilerde Songül ve Uğur ile Sana Değer programına katılıp sevdiği kadına kavuşmak istediğini söyleyen Apaçi Mustafa'nın son hali ve dansı eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Apaçi Mustafa yeniden evlendirme programına katılarak sevdiği kişiye kavuşmak için yardım istedi. Yıllar önce “Ben ne zaman evleneceğim ya” sitemiyle tanınmış ve Apaçi dansıyla hafızalara kazınmıştı. Yıllar sonra çıktığı stüdyoda yeniden dans ederek talibini aradı.

APAÇİ MUSTAFA SON HALİ

Songül ve Uğur ile Sana Değer programına katılan Apaçi Mustafa son hali şaşırttı. Yeniden stüdyoda Apaçi dansı yapan Apaçi Mustafa lakablı Mustafa Bilginer, sevdiği kıza kavuşmak istediğini söyledi.

Yuvamızı kuramıyoruz diyen Mustafa “Bırakın da evlenelim!” sözleriyle ailelerin evlenmesine izin vermediğini belirtti.

Apaçi Mustafa evlenmek istediği kız kim

Yıllar önce katıldığı Evleneceksen Gel programında “Bir an önce evlenmem lazım” demiş ve apaçi dansıyla gündem olmuştu. Seda Sayan’ın izdivaç programının ünlü isimlerinden olan Mustafa, sonraki yıllarda da evlendirme programlarına katılmaya devam etmiş ve tüm taliplerini bir bahane bularak reddetmişti.

Ardından izdivaç programlarının yasaklanmasıyla ortadan kaybolan Apaçi Mustafa, sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarına devam ediyor.

İlgili Haberler

Apaçi Mustafa sana değer

APAÇİ MUSTAFA YENİDEN EVLENDİRME PROGRAMINDA

Sevdiği kızla evlenmek için Sana Değer programına katılan Apaçi Mustafa, yıllarca evlendirme programlarında talibini aramış ancak bir türlü aradığını bulamamıştı. Şimdilerde ise sevdiği kızı bulduğunu ancak ailelerin evlenmelerine karşı çıktığını söyleyerek canlı yayında çağrıda bulundu.

APAÇİ MUSTAFA KAÇ YAŞINDA?

Apaçi Mustafa, Mustafa Bilginer 32 yaşında.

Apaçi Mustafa kapkaç

APAÇİ MUSTAFA INSTAGRAM

Apaçi Mustafa @mustafabilginer34_ kullanıcı adıyla Instagram’da paylaşımlarına devam ediyor.

MagazinTrend

Apaçi Mustafa son hali ve dansıyla Sana Değer programında sevdiğine seslendi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nursima Özdemir Nursima Özdemir

    Bu dansı Çocuklar Duymasın Havuç daha çok zihnimize kazıdı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir