Amerikalı Aynasız Lana Del Rey ile fotoğraf paylaştı! Daha önce doğum gününde de tanıştıklarını söyledi - Haber Jet

Amerikalı Aynasız Lana Del Rey ile fotoğraf paylaştı! Daha önce doğum gününde de tanıştıklarını söyledi

Lana Del Rey ile sosyal medyada hikaye paylaşan Amerikalı Aynasız dikkatleri üzerine çekti. Amerika'da yaşayan ve eski FBI ajanı olan Erdal Kaya, bir yayınında ise daha önce Lana Del Rey ile doğum gününde tanıştığını da ifade etti.

Türk asıllı eski FBI ajanı Amerikalı Aynasız olarak bilinen Erdal Kaya sosyal medyada ünlü şarkıcı Lana Del Rey ile olan fotoğrafını paylaştı.

amerikalı aynasız kaç yaşında

AMERİKALI AYNASIZ LANA DEL REY OLAYI NEDİR?

Ünlü şarkıcı Lana Del Rey ile Instagram üzerinden beraber bir fotoğraf paylaşan Amerikalı Aynasız sosyal medyada gündeme oturdu.

Türk asıllı olan Erdal Kaya, sosyal medyada Amerikalı Aynasız ismi ile tanınırken aynı zamanda da ünlü kişiler ile görüşüyor olmasıyla ilgi çekti.

amerikalı aynasız nereli

Bir yayınında Lana Del Rey ve arkadaşları ile beraber evde doğum günü kutladığını söyleyen Amerikalı Aynasız, yayında aynı zamanda o güne dair olan videoyu da takipçilerine izletti.

Evde yapılan doğum günü kutlamasında Lana Del Rey’in yerde oturduğu ve Amerikalı Aynasız’ın doğum gününü kutladığı görülüyor.

amerikalı aynasız sevgilisi kimdir

AMERİKALI AYNASIZ KİMDİR?

Amerikalı Aynasız, Adana doğumlu ve asıl adıyla Erdal Kaya olarak da biliniyor.

Türkiye’de otelcilik eğitimi aldıktan sonra Amerika’ya göç eden Erdal Kaya, yaklaşık 17 yıldır Amerika’da yaşamaktadır.

amerikalı aynasız evli mi

Amerika’ya göç ettikten sonra, polis olma hayaliyle başladığı kariyerinde birçok aşamayı geride bırakmıştır.

İlgili Haberler

Erdal Kaya, polislik kariyerinde defalarca başvurduktan sonra nihayet 777 kişi arasından seçilerek polis akademisine kabul edildiğini belirtmiştir.

amerikalı aynasız fbi mı

Altı yıl boyunca polis olarak görev yaptıktan sonra, Eyalet Polisi’ne terfi etmiş ve iki yıl orada çalışmıştır.

Görevdeki başarısından ötürü dedektif olarak terfi eden Kaya, bir yıl olay yeri incelemede çalışmış ve bu süreçte FBI’a başvuruda bulunmuştur. Başarılı bir eğitim sürecinin ardından FBI’da özel ajan olarak görev almıştır.

amerikalı aynasız instagram hesabı nedir

Youtube, Twitch ve sosyal medya üzerinden yayınlar yapan, aynı zamanda da çeşitli vloglar çekerek tanınan Amerikalı Aynasız hem Türkiye’de hem de Amerika’da geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır.

Polislik kariyerine ve FBI geçmişine veda ettikten sonra sosyal medya platformlarına giriş yapan Erdal Kaya, Amerikalı Aynasız ismi ile ciddi bir ün kazandı.

Başarılı bir kariyere sahip olan Amerikalı Aynasız, çeşitli suçlarla ilgili yorumlama yaptığı videolar ve yayınlar ile de sıklıkla gündeme gelmekte.

yasemin allen amerikalı aynasız sevgili mi

AMERİKALI AYNASIZ YASEMİN ALLEN SEVGİLİ Mİ?

Amerikalı Aynasız ile ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştıklarını belirten Yasemin Allen birlikteliklerini açıklamıştı.

Kısa süre beraber olan ikilinin ise geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırdıkları biliniyor.

MagazinGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir