Ala Tokel'in nişanlandığı futbolcu Bertuğ Yıldırım, hikayesinde yüzüğünü paylaştı! Eski aşk defterleri yeniden gündem oldu - Haber Jet

Ala Tokel’in nişanlandığı futbolcu Bertuğ Yıldırım, hikayesinde yüzüğünü paylaştı! Eski aşk defterleri yeniden gündem oldu

Sosyal medyada geniş takipçi kitlesine ulaşan aynı zamanda güzellik merkezi markası sahibi olan Ala Tokel'in nişanlandığı iddia edildi. Yaptıkları paylaşımlarla bir anda gündeme oturan ikili, yüzüklerini paylaşmaktan geri durmadı.

Euro 2024 hazırlığında olan Bertuğ Özgür Yıldırım’ın hikayesinde paylaştığı fotoğraf üzerine güçlenen iddiaların ardından “hayırlı olsun” yorumları geldi.

Geçtiğimiz günlerde birlikte yakalanan ikili oldukça keyifli gözüküyordu.

Ala Tokel nişanlandı mı?

Danla Bilic’in de orada olduğu bilinen buluşmada Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım’ın kameralara yakalanması sonrası aradaki aşk iddiaları daha da güçlenmişti.

Bu iddiaların ardından Ala Tokel’in yaptığı paylaşım aslında her şeyi çok net bir şekilde açığa çıkarmıştı.

Ala Tokel'in nişanlandığı futbolcu Bertuğ Yıldırım, hikayesinde yüzüğünü paylaştı! Eski aşk defterleri yeniden gündem oldu 1

ALA TOKEL’İN NİŞANLISI BERTUĞ ÖZGÜR YILDIRIM KAÇ YAŞINDA?

12 Temmuz 2002 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Bertuğ Yıldırım, forvet pozisyonunda görev yapmakta. Türk milli futbolcu, Fransa Ligi ekibi Rennes’te forma giymekte.

21 yaşındaki başarılı isim, Euro2024 paylaşımları da yapmakta.

Ala Tokel'in futbolcu sevgilisi kaç yaşında, nereli, kimdir?

ALA TOKEL İLE BERTUĞ YILDIRIM NİŞANLANDI MI?

İkilinin nişanlandıkları iddia edildi.

Ala Tokel kaç yaşında? Ala Tokel'in nişanlısı kaç yaşında, kimdir?

ALA TOKEL’İN ESKİ SEVGİLİSİ KİMDİR?

Ala Tokel, bir dönem Ahmet Aksöz ile birlikteydi.

Ahmet Aksöz ve Ala Tokel’in aşkı Instagram üzerinde başladı.

Ahmet Aksöz Vine döneminde popüler olması ile birlikte Ala Tokel’in ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Ala Tokel’in Nişanlandığı Futbolcu Bertuğ Yıldırım, Hikayesinde Yüzüğünü Paylaştı! Eski Aşk Defterleri Yeniden Gündem Oldu

O dönem Ala Tokel Ahmet Aksöz’e Instagram üzerinden mesaj atarak iletişime geçmişti ve ardından bir mekanda denk geldiklerinde tekrar konuşarak düzenli görüşmeye başladıklarını anlatmışlardı.

Instagram üzerinden başlayan aşk uzun süre devam etti.

Özellikle de çektikleri YouTube Vlog’ları ile son derece popüler hale gelen bu çift bir süre sonra çok da net olmayan bir sebeple, herhangi bir açıklamada bulunmadan ayrılmışlardı.

Ala Tokel’in Nişanlandığı Futbolcu Bertuğ Yıldırım, Hikayesinde Yüzüğünü Paylaştı! Eski Aşk Defterleri Yeniden Gündem Oldu

ALA TOKEL KİMİNLE EVLİYDİ, NEDEN BOŞANDI?

Ala Tokel 2017 yılının Temmuz ayında üniversiteden mezun olduktan sonra Eren Bülbül ile evlendi.

Görkemli düğün, Four Season Hotel’de yapıldı.

Kısa süre sonrası ise boşandılar.

Aralarında ciddi bir uyumsuzluk olduğunu belirten Ala Tokel artık evlilikten çok sıkıldığını ve bu nedenle de Eren Bülbül ile boşanmak istediğini belirtmişti.

Ala Tokel’in Nişanlandığı Futbolcu Bertuğ Yıldırım, Hikayesinde Yüzüğünü Paylaştı! Eski Aşk Defterleri Yeniden Gündem Oldu

1 yıl bile sürmeyen evliliğin ardından ise Ala Tokel’i ciddi bir ilişki içinde ilk kez Ahmet Aksöz ile birliktelik yaşadı.

Uzun süre birlikte yaşayan ve birbirlerinin hatta aileleri ile de görüşen çift ikinci evlerine bile çıkmıştı.

Birlikte tadilata soktukları ve beraber dizayn etmeye başladıkları evde birçok farklı vlog çeken Ahmet Aksöz ve Ala Tokel ayrıldıktan sonra ise Ahmet Aksöz evi terk etti.

Daha sonrasında kendine ev arkadaşı bulan ve bir arkadaşı ile yaşamaya başlayan Ala Tokel’in aşk hayatı ise daha da dalgalı ve hareketli hale gelmeye başladı.

Ala Tokel nişanlandı mı?

ALA TOKEL İLE AHMET AKSÖZ NEDEN AYRILDI?

Ala Tokel’in Ahmet Aksöz ile beraber olduğu dönemlerde hala eski eşi ile olan fotoğraflarının ve videolarının Instagram’da olması takipçileri tarafından son derece tepki almıştı.

Hala nişan ve düğün fotoğraflarını Instagram profilinde tutan Ala Tokel o sıralar yapılan eleştirilere cevap olarak ” Ben geçmişimden çekinmiyorum, Ahmet de bunu sorun etmiyor” demişti.

Ala Tokel’in Nişanlandığı Futbolcu Bertuğ Yıldırım, Hikayesinde Yüzüğünü Paylaştı! Eski Aşk Defterleri Yeniden Gündem Oldu

Aslında çiftin Ala Tokel’in eski eşi ile fotoğraflarını silmemesi ve bunun sık sık gündeme gelmesinden dolayı da ayrıldığı düşünülüyor.

Ayrılık sebeplerini açıklamayan ikili, sonrasında aynı mekanlarda da görüldü.

Son günlerde birbirlerinin fotoğraf ve videolarını storylerinde paylaşan Ala Tokel ve Ahmet Aksöz bu aşkın yeniden canlandığını düşündürmeye de başlamıştı.

Magazin

Ala Tokel’in nişanlandığı futbolcu Bertuğ Yıldırım, hikayesinde yüzüğünü paylaştı! Eski aşk defterleri yeniden gündem oldu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Lale Lale

    Evliliği nişanlanmayı çocuk oyuncağı yaptılar

    Yanıtla
  • Kemal Kemal

    Evlilik de bunlar yüzünden basitleşti

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir