Ahmet Can Dündar kaza yaptı - Haber Jet

Ahmet Can Dündar kaza yaptı

İzmir doğumlu ünlü sosyal medya fenomeni Ahmet Can Dündar, dün gece geçirdiği trafik kazasını Instagram üzerinden takipçilerine duyurdu. Ahmet Can Dündar, kazayı yara almadan atlattığını, arabasında ise ciddi hasar meydana geldiğini açıkladı.

YouTube, Instagram ve TikTok’ta büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Ahmet Can Dündar, dün gece geçirdiği trafik kazasını Instagram hikayelerinde paylaştı.

AHMET CAN DÜNDAR KAZA MI YAPTI?

Ünlü YouTuber ve sosyal medya fenomeni Ahmet Can Dündar, dün gece büyük bir trafik kazası geçirdi. Olayın ardından Instagram hikayelerinde takipçilerine hem sağlık durumu hem de aracının son halini gösterdi.

Ahmet Can Dündar kaza anı

Ahmet Can Dündar, hikayesinde “Çok gergin bir kaza atlattım, böyle bir kazadan burnum bile kanamadan çıktığım için çok şanslıyım” ifadelerini kullandı. Kendisini merak eden ve mesaj atan takipçilerine teşekkür eden fenomen, durumunun iyi olduğunu ancak arabasının kullanılamaz hale geldiğini belirtti:

İlgili Haberler

Merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, iyi gibiyim şimdi ama arabam için aynı şeyi söyleyemiyorum… Keyifler fena kaçık

AHMET CAN DÜNDAR KİMDİR?

Ahmet Can Dündar, 6 Ekim 1998’de İzmir’de doğmuş ve özellikle TikTok, Instagram ve YouTube’da ürettiği eğlenceli içeriklerle geniş bir kitleye ulaşmıştır.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir