73 yaşındaki Hale Soygazi'nin çocuğu yok - Haber Jet

73 yaşındaki Hale Soygazi’nin çocuğu yok

Yeşilçam'a güzelliğiyle damga vuran Oh Olsun filminin Alev'i Hale Soygazi'nin çocuğu var mı araması son halinin paylaşılmasıyla yeniden gündem oldu. Yıllar önce Murat Şar isimli şahsın annesinin Hale Soygazi olduğunu iddia etmiş, yapılan DNA testi sonucu böyle bir bağın olmadığı ortaya çıkmıştı.

Son haliyle gündeme gelen Yeşilçam’ın ünlü ismi Hale Soygazi’nin çocuğu olup olmadığı ve özel hayatı merak ediliyor.

HALE SOYGAZİ ÇOCUĞU VAR MI?

Hale Soygazi’nin çocuğu yok. Ünlü oyuncu 1976-1985 yılları arasında Ahmet Özhan’la evli kalmış uzun bir sürenin ardından 2006 yılında Murat Belge ile evlendi. Belge ile olan evliliği hala devam eden Soygazi’nin çocuğunun olmadığı biliniyor. Ancak yıllar önce ortaya atılan annelik iddiası ve davası nedeniyle çocuğu olup olmadığına dair aramalar yapılıyor.

Hale Soygazi annelik davası ne oldu

2017 yılında Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘Artık Susma’ programında Murat Şar isimli biri Hale Soygazi’nin annesi olduğunu iddia etmiş, kendisi bir günlükken evlatlık verilmişti. O dönemde Ahmet Özhan ile evli olduğu bilinen Hale Sarıgazi, programa dava açarak saldırı aslı astarı olmayan bu iddianın reyting için ortaya atıldığını belirtmişti.

Yapılan DNA testinin ardından Murat Şar ile aralarında biyolojik bağın olmadığı Adli Tıp Raporu ile tespit edildi.

İlgili Haberler

HALE SOYGAZİ SON HALİ

73 yaşında Hale Soygazi, son halini Instagram hesabında (@halesoygazi) paylaştı. Binlerce güzel yorum alan Soygazi’ye ‘hiç değişmemiş’, ‘hala çok güzelsiniz’ yorumları yapıldı.

Ahmet Özhan Hande Soygazi kaç yıl evli kaldı

Hale Soygazi kimin annesi

Hale Soygazi Murat Belge ne zaman evlendi

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir