Cosmopolitan Türkiye dergisi D&R ve Migros mağazalarında satılıyor - Haber Jet

Cosmopolitan Türkiye dergisi D&R ve Migros mağazalarında satılıyor

2020 yılında kapanan Cosmopolitan Türkiye geri döndü. Yeni yayın hakları The Voice Media grubu tarafından satılan alınmasının ardından 20 Eylül itibarıyla dergi raflarda yerini aldı. The Voice Media Company'nin yayın haklarını aldığı Cosmopolitan Türkiye dergisi nerelerde satıldığı gündeme geliyor.

Eylül sayısıyla 4 yıllık aranın ardından Cosmopolitan Türkiye dergisi geri dönüyor. 20 Eylül 2024 Cuma günü satışa çıkan Cosmopolitan Türkiye satıldığı yerler merak ediliyor.

COSMOPOLITAN TÜRKİYE DERGİSİ NEREDE SATILIYOR?

20 Eylül 2024 Cuma günü raflarda yerini alan Cosmopolitan Türkiye Dergisi yetkili bayilerde satılmaya başladığı duyuruldu. Sosyal medya kullanıcıları D&R ve Migros mağazalarında satıldığı kaydedildi.

Son olarak 2020 yılında çıkan Cosmopolitan Türkiye, 4 yıl aradan sonra The Voice Media Company’nin yayın haklarını satın almasıyla geri döndü.

Ebrar Karakurt, Aleyna Tilki ve Hazar Ergüçlü ile üç ayrı kapakla çıkan dergi, yeni nesil yazarları ile geniş bir okuma seçkisi sunuyor.

Cosmopolitan Türkiye dergisi nerede satılıyor

İlgili Haberler

COSMOPOLİTAN TÜRKİYE KAPANDI MI, NEDEN?

64 farklı edisyonuyla, 35 dilde, 110 ülkede yayınlanan Cosmopolitan dergisi 2020 yılında Türkiye’de kapanmıştı.

4 yıl aradan sonra Ali Tufan Koç ile Dilek Oransal ortaklığında kurulan The Voice Media grubu tarafından satın alındı. Böylece Cosmopolitan Türkiye’de yeniden faaliyete girdi.

Cosmopolitan Türkiye kapandı mı neden

COSMOPOLİTAN DERGİSİ KİMİN?

New York merkezli dergi Hearst Corporation tarafından yayınlanıyor. Türkiye’de ise Ali Tufan Koç ile Dilek Oransal ortaklığında kurulan The Voice Media grubu yayın haklarına sahip.

Kültür SanatMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir