Bitcoin belgeseli Money Electric yayınlanacak platform HBO Max Türkiye'de aktif değil - Haber Jet

Bitcoin belgeseli Money Electric yayınlanacak platform HBO Max Türkiye’de aktif değil

HBO Bitcoin belgeseli önümüzdeki hafta Bitcoin'in yaratıcısı Satoshi Nakamoto'yu ortaya çıkaracak. Herkes aynı soruyu düşünüyor, Satoshi Nakamoto'nun yüzünü gerçekten görecek miyiz? Belgesel film, Hoback'in kilit oyuncularla iç içe geçtiği, daha önce hiç görülmemiş ipuçlarını ortaya çıkardığı ve Bitcoin'in hızlı yükselişini mizahi bir şekilde ortaya çıkardığı heyecan verici, dünya çapında bir soruşturma sunuyor.

Money Electric: The Bitcoin Mystery fragmanı yayınlandığı günden beri büyük ilgi görüyor. Dün açıklanan bilgiyle ilgiyi bir kez daha üstlerine çekmeyi başardılar. Korkusuz film yapımcısı olarak tanımlanan Cullen Hoback, Bitcoin’in kökenlerine ve yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun kimliğini de ifşa edeceğini söyledi.

HBO bitcoin belgeseli nereden izlenir türkçe

Yapımcı Cullen Hoback’in yeni filmi Money Electric: The Bitcoin Mystery’de Satoshi’nin gerçek yüzünü göstermeyi hedefliyor.

HBO Max’te 8 Ekim tarihinde yayınlanacak olan Money Electric: The Bitcoin Mystery belgeseli, Türkiye saati ile ertesi gün yayına girecek.

Önceki yapımları arasında Q: Into The Storm ve Terms and Conditions May Apply bulunan Hoback’in yeni filmi de büyük yankı uyandıracak gibi.

HBO bitcoin belgeseli izle türkçe alt yazılı dublaj

HBO BİTCOİN BELGESELİ NETFLİX’TE VAR MI?

Film sadece HBO’da gösterime girecek. Türkiye’de HBO’ya ait pek çok yapım daha önce BluTV’de gösterime girmiş olsa da henüz yayınlanacak bir platformu bulunmuyor.

Şimdilik bizde izleyecek bir platform bulunmuyor yani bu demek oluyor ki Türkçe alt yazılı izle seçeneği de henüz yok.

HBO bitcoin belgeseli hangi platformda

SATOSHİ NAKAMOTO’NUN YÜZÜ ABD SEÇİMLERİNİ BİLE ETKİLEYEBİLİR

Hoback, Satoshi Nakamoto gizemi hakkında da konuştu. Değindiği bazı notları sizler için derledik.

Bu konuya olan ilgi bu kadar çokken neden üzerinde durulmadığını merak etti. Satoshi davasına baktığını ve bunun eğlenceli bir şey olacağını düşündüğünü düşündü.

İlgili Haberler

Ama bu aynı zamanda birçok insanın yıllar boyunca üzerinde spekülasyon yaptığı bir şey ve bunu gerçekten çözüp çözemeyeceğini bilmiyordu.

Araştırıp ulaştığı iddialar kabul görürse, dünya finans piyasalarında ve hatta ABD başkanlık seçimlerinde büyük yankılar uyandırabilmesini de bekliyor.

HBO bitcoin belgeseli money electric bitcoin gizem hangi platformda yayınlanacak

HBO BİTCOİN BELGESELİ MONEY ELECTRIC BİTCOİN GİZEMİ HANGİ PLATFORMDA?

HBO belgesellerinde yine bir ilke imza atarak çok konuşulacak gibi duruyor. Bitcoin belgeseli Money Electric: The Bitcoin Mystery adlı filmde hiç görmediğimiz Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun yüzünü görebiliriz.

8 Ekim’de çıkacak olan filmde gözükecek ismin ABD başkanlık seçimlerini de etkileyebileceği söyleniyor.

HBO bitcoin belgeseli money electric bitcoin gizem netflixte var mı

Money Electric: The Bitcoin Mystery adlı filmin yönetmenliğini yapan isim, Q: Into the Storm’daki çalışmalarıyla tanınan Emmy adayı film yapımcısı Cullen Hoback.

Belgesel, 8 Ekim Salı günü saat 21:00’de HBO’da yayınlanacak ve Max’te yayınlanacak.

HBO bitcoin belgeseli kaçak izle türkçe

Kripto ParaFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir