Yusuf Kavaklı Hoca öldü mü? Nur Viral'in programına konuk olan hoca sağlık durumunu açıklamıştı - Haber Jet

Yusuf Kavaklı Hoca öldü mü? Nur Viral’in programına konuk olan hoca sağlık durumunu açıklamıştı

Bir süredir kanser ile mücadele eden ilahiyatçı Yusuf Kavaklı, Nur Viral'in programında yer alıyordu. Çeşitli televizyon programlarında merak edilen soruları cevaplayan İstanbul İl Müftü eski yardımcısı Kavaklı'nın vefat haberi bugün ailesi tarafından duyuruldu. Sosyal medya hesabından "Acı kaybımız" notu ile vefat haberi sevenleri ile paylaşıldı.

Kanser hastalığı ile bir süredir mücadele eden Yusuf Kavaklı, 2 hafta önce hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu sık sık kontrol edilen ilahiyatçı, 1946 senesinde Sivas’ta dünyaya gelmişti. Bir süredir hastanede tedavi altında kalan Kavaklı’nın ölüm haberi bugün ailesi tarafından geldi.

YUSUF KAVAKLI HOCA ÖLDÜ MÜ?

Nur Viral’in programına konuk olan ve dini soruları cevaplayan isim, 14 Haziran günü hayatını kaybetti. Ailesi, Instagram hesabında haberi duyururken cenazesinin 15 Haziran günü öğle namazına müteakip İstanbul Fatih Camiinde kaldırılacağı bilgisi paylaşıldı.

YUSUF KAVAKLI HASTA MIYDI?

Kavaklı’nın kansere yakalandığı bilinirken programdaki halsiz halleri izleyicilerin dikkatini çekmişti. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören isim bugün hayatını kaybetti.

Yusuf Kavaklı Hoca öldü mü? Nur Viral'in programına konuk olan hoca sağlık durumunu açıklamıştı 2

KİMDİR?

1946 yılında Sivas’ta doğarken ilkokul eğitimini köye tamamladı. 1970 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden mezun olurken 1974 yılında İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nde eğitimini tamamladı. 24 Ağustos 1966 tarihinde Bayrampaşa Kartaltepe Çift Şerefeli Cami’de İmam-Hatip olarak çalışma hayatına başlamasının ardından 1982 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Belçika’ya din eğitmeni gönderildi.

1987 yılında Türkiye’ye geri dönen isim, Silivri Merkez Vaizi olarak görev almasının ardından Küçükçekmece’ye kurucu müftü olarak tayin edildi. 14 sene görevini yerine getirmesinin ardından 2004 yılında İstanbul İl Müftü Yardımcılığına getirilirken 2011 yılında emekli olarak ayrıldı.

Gündem

Yusuf Kavaklı Hoca öldü mü? Nur Viral’in programına konuk olan hoca sağlık durumunu açıklamıştı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ebru Ebru

    Çok üzüldüm Allah Rahmet Eylesin

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir