Yusuf Güney ‘’Kuş gribine benzer bir virüs gelecek’’ sözünü Haziran 2024’te söylemişti - Haber Jet

Yusuf Güney ‘’Kuş gribine benzer bir virüs gelecek’’ sözünü Haziran 2024’te söylemişti

Yusuf Güney, Eser Yenenler'in Linç@ programında ''Kuş gribine benzer bir virüs gelecek'' sözüyle gündeme geldi. Maymun Çiçeği virüsü ile bağdaştırılan bu söz ise geçtiğimiz Haziran ayında söylenmişti.

7 Haziran 2024 tarihinde Yusuf Güney’in katıldığı Linç@ programında yeni bir virüs geleceğini söylemesi yeniden gümdene oturdu.

Yusuf Güney ”Yakında kuş gribine benzer bir virüs gelecek, az kaldı” diyerek Maymun Çiçeği virüsünü tahmin ettiği düşüncesini meydana getirdi.

yusuf güney astral seyahat gerçek mi

YUSUF GÜNEY KUŞ GRİBİ OLAYI NEDİR?

Haziran 2024 tarihinde yayınlanan Eser Yenenler’in programında Yusuf Güney’in ”2-3 ay içinde yeni bir virüs gelecek, kuş gribine benzer bir virüs. Hayvanlardan bulaşan, hayvansal gıda ile bulaşan bir virüs yayılacak, yakında gelecek bekleyin.” demesi birçok kişiyi şaşırttı.

yusuf güney eser yenenler

”2030 yılında sıfırlayacaklar bizi. Yani ”mini kıyamet” meydana getirecekler. Milyarlarca insan ölecek 2030’a kadar” sözleri ile dikkat çeken Yusuf Güney, daha önce de astral seyahat yaptığını söylemesi ile de gündem olmuştu.

yusuf güney eser yenenler kuş gribi

YUSUF GÜNEY ESER YENENLER PROGRAMINDA NE SÖYLEDİ?

Yusuf Güney 2030 yılına kadar tekrar Nuh Tufanı gibi bir tufanın meydana geleceğini dile getirmişti.

İlgili Haberler

Kuş gribine benzer bir virüsün de tekrar salgınlaşacağını da dile getiren Yusuf Güney, bu sözlerini 7 Haziran 2024 tarihinde söylemişti.

yusuf güney virüs

Yusuf Güney’in Maymun Çiçeği virüsünü bildiğini düşünen bazı sosyal medya kullanıcıları ise bu programdan bazı kesitler paylaştılar.

yusuf güney linç programı

YUSUF GÜNEY ASTRAL SEYAHAT OLAYI NEDİR?

Yusuf Güney aynı programda, astral seyahat yapabildiğini ve birçok farklı olaya da şahit olduğunu dile getirdi.

Enerjisinin düştüğünü ve artık astral seyahat yapamadığını belirten Yusuf Güney, astral seyahat yaptığını iddia eden bazı sosyal medya kullanıcılarını da katıldığı Linç@ programında tiye aldı.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir