Yusuf Dikeç’in annesi Hanife Dikeç 90 yaşında - Haber Jet

Yusuf Dikeç’in annesi Hanife Dikeç 90 yaşında

Yusuf Dikeç annesi ile paylaştığı bir fotoğrafı sonrası bazı kullanıcılar tarafından çok çirkin yorumlar aldı. Fotoğrafı kaldırması gerektiğini söyleyen bazı insanlara ise Yusuf Dikeç henüz bir cevap vermedi. Fotoğrafı kaldırmayan Yusuf Dikeç ve değerli annesine destekler de oldukça büyük.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil eden milli atıcı Yusuf Dikeç, bu yıl 10 metre havalı tabanca kategorisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Olimpiyatlardaki cesur atış pozisyonuyla sosyal medyada geniş yankı uyandıran Dikeç, aynı platformda bu kez özel hayatıyla gündeme geldi.

Dikeç’in, annesi Hanife Dikeç ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu oldu.

yusuf dikeç evli mi

YUSUF DİKEÇ ANNESİ OLAYI NEDİR?

Olimpiyatlar sonrası popülerliği artan Yusuf Dikeç, sosyal medya platformu X üzerinden annesiyle birlikte bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafın altına “En değerlim…” anlamına gelen “My Most Precious…” notunu düşen Dikeç, bu paylaşımıyla annesine olan sevgisini ve minnetini ifade etti.

Fakat bu masum paylaşım, bazı sosyal medya kullanıcılarının olumsuz yorumlarına maruz kaldı ve ortaya çok korkunç manzaralar çıktı.

Yusuf Dikeç ne kadar kazandı

YUSUF DİKEÇ’İN ANNESİNE BAŞÖRTÜ YORUMLARI

Paylaşılan fotoğrafın ardından, bazı kullanıcılar Dikeç’in annesinin başörtüsünü eleştiren yorumlar yaptı.

Bir kullanıcı “Maalesef dünyaya rezil olduk. Keşke annenizi paylaşmasaydınız” diyerek çirkin bir şekilde tepkisini dile getirdi.

Bununla birlikte “sil şunu”, “Avrupa’ya küçük düştük” gibi haddi aşan yorumlarla Yusuf Dikeç’e baskı yapılmaya çalışıldı.

İlgili Haberler

Öte yandan, bu tür yorumlara karşı çıkan ve Dikeç’e destek veren birçok kullanıcı da oldu.

yusuf dikeç annesi kimdir

HANİFE DİKEÇ KİMDİR?

90 yaşında olan Hanife Dikeç, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde yaşamaktadır.

Oğlu Yusuf Dikeç’in 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’ye ilk olimpiyat madalyasını kazandırmasının ardından kamuoyunda dikkat çeken bir isim haline gelmiştir.

Hanife Dikeç, yaşına rağmen oğlunun sportif kariyerini ve başarılarını yakından takip eden bir anne olarak tanınıyor.

yusuf dikeç nereli

Yusuf Dikeç’in uluslararası başarıları ve özellikle son olarak Paris Olimpiyatları’ndaki tarihi zaferi, Hanife Dikeç’in isminin de duyulmasına vesile olmuştur.

Oğlu için duyduğu gurur ve mutluluğu her fırsatta dile getiren Hanife Dikeç, oğlunun başarısıyla Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırmasından dolayı büyük bir sevinç yaşamaktadır.

Yusuf Dikeç’in yarışmalarını televizyondan takip eden Hanife Dikeç, milli duyguları güçlü, oğlunun başarılarıyla gururlanan ve ona olan desteğini her zaman sürdüren bir anne olarak tüm Türkiye’nin de takdirini kazandı.

Gündem

Yusuf Dikeç’in annesi Hanife Dikeç 90 yaşında” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Volkan Taşdemir Volkan Taşdemir

    Gurur duyulması gerekirken gelen yorumlar, kendi milletimiz yeteri kadar düşman oluyor zaten başka yerde düşman aramaya gerek yok

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir