Yenidoğan çetesi savcısı kim? - Haber Jet

Yenidoğan çetesi savcısı kim?

Türkiye gündemine oturan yenidoğan çetesi olayı konuşuluyor. Çete tarafından tehdit edilen ve makamında tehdit edilen yenidoğan çetesi savcısı kim merak ediliyor. Mustafa Kemal Zengin'in makamında tehdit ettiği soruşturma savcısı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Yenidoğan çetesi tarafından tehdit edilen ve makamında tehdit edilen yenidoğan savcısı kim merak ediliyor. Mustafa Kemal Zengin’in makamında tehdit ettiği soruşturma savcısı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

YENİDOĞAN ÇETESİ SAVCISI KİM?

Yenidoğan çetesi Türkiye’nin gündeminde yer alıyor. 112 Acil Servis çalışanlarıyla da işbirliği yaparak anlaşmalı oldukları özel hastanelerin yenidoğan servisine yerleştirdikleri bebeklerin kasıtlı olarak ihmal ederek ölümlerine neden olduğu ortaya çıktı.

Yenidoğan çetesi savcısı kim

Yenidoğan çetesinin soruşturmasını titizlikle yürüten savcıyı Mustafa Kemal Zengin’in makamında tehdit ettiği video ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcı Y.E, makamında ölümle tehdit edildi. Savcının kişisel ve ailevi bilgileri, tehdit edilmeden 3 gün önce sistemden sorgulandığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı ve yenidoğan çetesi savcısı olarak bilinen Y.E.’nin, makamında ölümle tehdit edilmesine ilişkin tutuklamalar yapıldı.

Yenidoğan çetesi savcısı kim

YENİDOĞAN ÇETESİ SAVCISI TEHDİT VİDEOSU

Mustafa Kemal Zengin’nin makamında tehdit etitği yenidoğan çetesi savcısı videosu geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayılmıştı. Yayınlanan videoda Zengin’in savcıyı apaçık tehdit ettiği ve ailevi bilgilerinin ellerinde bulunduğundan bahsedildiği görüldü.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir