Yenidoğan çetesi öldürdüğü bebekleri ne yaptı? - Haber Jet

Yenidoğan çetesi öldürdüğü bebekleri ne yaptı?

Yenidoğan çetesi hakkında korkunç detaylar çıkmaya devam ediyor. Etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen üyelerin ifadelerinin basında yer almasıyla kan donduran detaylar arasında yenidoğan çetesinin öldürdüğü bebeklere yaptıkları da ortaya çıktı.

Dr. Fırat Sarı liderliğindeki “yenidoğan çetesi”nin SGK’dan kazanacakları 8 biner TL için bebeklerin hayatına kasıtlı olarak son vermesi Türkiye gündemine oturdu.

YENİDOĞAN ÇETESİ ÖLDÜRDÜĞÜ BEBEKLERİ NE YAPTI?

Dr. Fırat Sarı liderliğindeki ‘yenidoğan çetesi’ Türkiye’nin gündeminde yer ediniyor. SGK’dan alacakları 8 bin TL için İstanbul ve Tekirdağ’da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk eden ve çok sayıda bebeğin ölümüne yol açan çete üyelerinden itirafçı olanların ifadeleri ortaya çıktı.

Hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde yer alan bebeklerin sağlık durumu göz ardı edilerek hayatlarına kasıtlı olarak sebep olundu.

Yenidoğan çetesi öldürdüğü bebekleri ne yaptı

İlgili Haberler

YENİDOĞAN ÇETESİ BEBEKLERİ NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Yenidoğan çetesi, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan bazı kişilerle işbirliği yaparak, bebek acil hastalarını anlaştıkları özel hastanelere yönlendirdi. Hastaneye acil hasta olarak sevk edilen bebeklerin hayatını tehlikeye atıp maddi kazanç elde ettiği ortaya çıktı. Yanlış müdahalelerle bebeklerin sağlığını tehlikeye atan suç örgütü, daha fazla para kazanmak adına bebekleri öldürdüğü ortaya çıktı.

Yenidoğan çetesi bebekleri neden öldürdü

GündemSağlık

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir