Tüylü Mikrofon Dilruba Kayserilioğlu 18 gündür tutuklu! Mahkeme tarihi ise 3 Eylül - Haber Jet

Tüylü Mikrofon Dilruba Kayserilioğlu 18 gündür tutuklu! Mahkeme tarihi ise 3 Eylül

Youtube'da Tüylü Mikrofon kanalında yapılan Instagram erişim engeli ile ilgili konuşan Dilruba Kayserilioğlu, 18 gündür tutuklu bulunuyor. 3 Eylül'deki mahkeme sonrası Dilruba Kayserilioğlu son durum belli olacak.

Youtube’da yayın yapan Tüylü Mikrofon adlı kanala verdiği röportaj sonrası merak edilen bir isim haline gelen Dilruba Kayserilioğlu, doğum gününde de çok konuşulan bir isim oldu.

Instagram erişim engeli hakkında sorulan soruya verdiği cevaplar nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, hakkında hazırlanan iddianame ise henüz yayınlanmadı.

TÜYLÜ MİKROFON DİLRUBA KAÇ GÜNDÜR TUTUKLU?

Verdiği röportajın sosyal medyada milyonlarca izlemeye ulaşması sonrası araştırılan bir isim olan Dilruba Kayserilioğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O günden itibaren kanalın sahibi Ozan Çakmakçı, konuyu takip ettiğini belirterek geçtiğimiz günlerde tutuklu bulanan Dilruba’nın doğum gününü kutladı.

Dilruba Kayserilioğlu kaç gündür tutuklu ne zaman tutuklandı

TÜYLÜ MİKROFON DİLRUBA NE ZAMAN TUTUKLANDI?

Genç kadın, 9 Ağustos Cuma günü yayınlanan sokak röportajında, yürürlüğe giren sokak hayvanları düzenlemesi hakkında YouTube’taki kanala verdiği röportaj sonrası tutuklandı.

Aynı süreçte Instagram da erişime kapatıldığı için bu konu hakkında yorumlarda bulundu.

X’te yayılan video sonrası Dilruba Kayserilioğlu, 12 Ağustos Pazartesi günü gözaltına alınarak İzmir Adliyesi’ne sevk edildi.

Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dilruba Kayserilioğlu ne zaman tutuklandı son durum ne

TÜYLÜ MİKROFON TUTUKLANAN KADIN DİLRUBA MAHKEMESİ NE ZAMAN? SON DURUM

“Halkı kin ve düşmanlığa tahrik”, “Cumhurbaşkanına hakaret” gibi suçlamalarıyla yargılanan isim, 3 Eylül tarihinde mahkemede hakim karşısına çıkacak ve duruşma boyunca tutuklu yargılanacak. Dilruba Kayserilioğlu’nun avukatı Hüseyin Yıldız, yaptığı basın açıklamasında 3 Eylül’den önce tahliye edileceğini düşündüğünü ifade ederek serbest bırakılması konusunda çağrıda bulundu. Son durum 3 Eylül’deki mahkeme sonrası belli olacak.

sokak röportajı tutuklanan dilruba kaç gündür cezaevinde ne zaman serbest bırakılacak

DİLRUBA KAYSERİLİOĞLU KONUŞMASINDA NE DEMİŞTİ?

Dilruba Kayserilioğlu “Bu dediğim yanlış da anlaşılabilir, başka yerlere de gidebilir, hiç umurumda değil” sözleriyle başladığı konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsına, sokak hayvanları yasasına ve Instagram’ın kapatılmasına ilişkin sert yorumlarda bulundu.

Gündem

Tüylü Mikrofon Dilruba Kayserilioğlu 18 gündür tutuklu! Mahkeme tarihi ise 3 Eylül” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Melek Melek

    Cezaevi cezası kaldırılmamalı

    Yanıtla
  • Banu Banu

    Instagram bağımlılığının geldiği nokta

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir