Türk Milletine hakaret eden Diamond Tema Arnavut kökenli - Haber Jet

Türk Milletine hakaret eden Diamond Tema Arnavut kökenli

Diamond Tema Türk milletine hakaret ettiği bir yayınının görüntüleri ile gündeme geldi. Türk Milletine çirkin sözler sarf eden Diamond Tema'ya sert tepkiler gelirken, bazı kullanıcılar bu sözlerin yalnızca yorum olduğunu dile getirerek hakaret sayılmayacağı yönünde düşünceler belirtti.

Diamond Tema’nın geçmiş yayınlarından hızla yayılan bir video, Türkiye ve Türk halkına yönelik ağır ifadelerle büyük tepki topladı.

Arnavut kökenli yayıncı Diamond Tema’nın, sosyal medya platformlarında yaptığı canlı yayın sırasında sarf ettiği hakaret dolu sözler, Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı.

diamond tema kimdir

DIAMOND TEMA TÜRK MİLLETİNE HAKARET OLAYI NEDİR?

Diamond Tema yaptığı yayında Türkiye’yi “berbat bir ülke” olarak nitelendirirken, Türk halkı hakkında da “berbat bir halk, düşük zekalı” gibi son derece aşağılayıcı ve hakaret dolu ifadeler kullandı.

Bu sözler, sosyal medya kullanıcıları tarafından hızla paylaşılarak geniş bir kitleye ulaştı ve büyük bir tepki dalgası oluşturdu.

diamond tema nereli

DIAMOND TEMA NE DEDİ?

Diamond Tema yaptığı yayında Türkiye ve Türk Milleti hakkında korkunç yorumlarda bulundu. Yaptığı yorumlar birçok kişi tarafından ağır eleştiriler aldı.

Atatürkçü olduğunu ve Atatürk’e aşık olduğunu belirten Diamond Tema’nın tezat bir biçimde Türk Milletine ve Türkiye’ye ağır hakaretlerde bulunması da dikkat çekti.

İlgili Haberler

diamond tema ne mezunu

Diamond Tema’nın canlı yayınında sarf ettiği sözler ise şu şekildeydi:

Valla kusura bakmayın Türk vatandaşıyım, Türkiye’de büyüdüm, Atatürk’e aşığım ama Türkiye berbat bir ülke. Türk halkı berbat bir halk, düşük zekalı, kıskanç, fesat, kendinden iyi olanı çekemeyen, kendinden iyi olan herkesi mahvetmek isteyen rezalet bir yapıya sahip. Türkiye’den hiçbir şey olmaz. Hiçbir şey olmaz yani. Umutsuzluk aşılamak da istemiyorum ama halk bu zihniyetteyken, ahlak bu seviyedeyken, berbat bir geleceğimiz olacak yani orada. İmkanı olan defolsun gitsin kardeşim. Burada yaşayacaksanız da en azından çevrenizi daha düzgün bir hale getirmeye çalışın. Bomboş insanlarla muhatap olmayın. Ben o hatayı yaptım bakın, bomboş beyinsiz insanlarla muhatap oldum, ne gerek var?

diamond tema ne okudu

DIAMOND TEMA ASLEN NERELİ?

Diamond Tema aslen Arnavut asıllı ve Türk vatandaşı bir yayıncı olarak tanınıyor.

Kendisi çeşitli felsefi görüşleri üzerine canlı yayınlar yapması ile popülarite kazanmış ve zaman zaman çarpıcı yorumları ile de gündeme gelmektedir.

Gündem

Türk Milletine hakaret eden Diamond Tema Arnavut kökenli” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Suna Suna

    Diamond Tema nerede yaşıyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir