Tıbbi Sekreter Aynur Tuncar'ın Ticaret Bakanlığı'na ataması konuşuluyor! Daire başkanlığına geliş hikayesi iddiası - Haber Jet

Tıbbi Sekreter Aynur Tuncar’ın Ticaret Bakanlığı’na ataması konuşuluyor! Daire başkanlığına geliş hikayesi iddiası

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın paylaştığı resmi bir belgede Balıkesir Edremit Devlet Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak görev yapan Aynur Tuncar'ın Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı olarak atandığı ortaya çıktı. Sosyal medyada gündeme gelen atama haberi tartışmalara neden oldu.

Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi’nde Tıbbi Sekreter olarak görev yapan Aynur Tuncar’ın Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı kadrosuna atandığı iddia edilen bir belge paylaşıldı.

TIBBİ SEKRETER AYNUR TUNCAR’IN TİCARET BAKANLIĞI DAİRE BAŞKANI OLARAK ATANMASI

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, X Hesabı üzerinden 6 Kasım 2023 tarihine ait atama belgesi paylaştı.

Belgede Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi’nde Tıbbi Sekreter olarak görev yapan Aynur Tuncar’ın, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 1’inci derece +4200 ek göstergeli Daire Başkanı kadrosuna naklen atamasının yapıldığı öğrenildi.

Tıbbi Sekreter Aynur Tuncar’ın Ticaret Bakanlığı’na Ataması Konuşuluyor! Daire Başkanlığına Geliş Hikayesi iddiası

Gürban, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bu nasıl bir güç.. Bunu yapan her kimse heykeli Balıkesir Şehir Meydanı’na dikilmeli. Adam tıbbi sekreteri Ticaret Bakanlığı’na “DAİRE BAŞKANLIĞI” kadrosuna geçirtiyor.” dedi.

Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi’nde Tıbbi Sekreter Olarak çalışan Aynur Tuncar’ın Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Olarak Atandığı Iddiası

Paylaşılan iddialar sonrası henüz resmi bir açıklama gelmedi.

AYNUR TUNCAR KİMDİR?

Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi’nde Tıbbi Sekreter olarak çalışırken Ticaret Bakanlığı Daire Başkanlığı’na atandığı iddia edilen Aynur Tuncar hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor. Ancak İHA’da yer alan 2017 tarihli bir haberde Edremit Devlet Hastanesi hemşirelerinden olan Aynur Tuncar’ın Burhaniye Sağlık Bölüm Hizmetlerine atandığı bilgisi yer almakta.

Gündem

Tıbbi Sekreter Aynur Tuncar’ın Ticaret Bakanlığı’na ataması konuşuluyor! Daire başkanlığına geliş hikayesi iddiası” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Emir Ünal Emir Ünal

    Tıbbi sekreterlik okuyan nasıl ticaret bakanlığına atanıyor enteresan

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir