Testo Taylan oyuncak bebek videosu Dahmer'e benzetildi - Haber Jet

Testo Taylan oyuncak bebek videosu Dahmer’e benzetildi

Ülkemizde yaşanan elim olaylar sonrası, sosyal medya fenomenlerinin paylaşımları tek tek izleyiciler tarafından gözetim altına alındı. Son olarak eleştirilerin hedefi olan isim Testo Taylan oldu. Testo Taylan oyuncak bebeğe şiddet uyguladığı hikayeleri sosyal medyada büyük eleştirilere neden oldu.

Paylaştığı videolarda Türkiye’de saçma yeteneklerinden dolayı gündem olan kişileri ziyarete giden Testo Taylan, halkımızın daha da hassas olduğu bugünlerde öne çıkardığı videolarla eleştirilerin hedefi oldu.

Daha önce Türk bir kız çocuğuna sorduğu soruyla konuşulan Testo Taylan’ın oyuncak bebeği dövme videoları ise katil Dahmer’e benzetildi.

testo taylan kimdir gerçek adı ne

TESTO TAYLAN OYUNCAK BEBEK VİDEOSU NEDİR?

Testo Taylan adıyla bilinen Taylan Özgüç Danyıldız, çektiği videolarla takipçi sayısını artırmaya devam ediyor.

Evlerine gittiği kişilere sık sık sağlıklı beslenmeyi, hayvanları sevmeyi öğütleyen Testo Taylan, kimi zaman yaptıklarıyla tartışma konusu oluyor. Bu sefer gündeme gelme konusu ise aldığı oyuncak bebeği dövmesi oldu.

Çok fazla 18 yaş altı çocuk takipçisi olan Testo Taylan, aldığı oyuncak bebeğe farklı sebeplerden dolayı (şakasına!) şiddet uyguluyor.

testo taylan bebek Şeyma videosu

Cümlelerindeki sert sözlerin yanı sıra şiddet hareketleri, genç yaştaki takipçileri fazlasıyla olumsuz etkilemekte.

Oyuncak bebeği camdan fırlattığı video ve plastik sandalyede otururken üstüne basketbol topu attığı videolar da hikayelerinde yer alıyor.

Testo Taylan Oyuncak bebek Şeyma videosu izle

TESTO TAYLAN’IN BEBEK HİKAYELERİ DAHMER’İ ANIMSATTI

MCMVArmy_ adlı X hesabının paylaştığı gönderi sonrası, Testo Taylan’ın oyuncak bebekle çektiği ve şiddet gösterdiği videolar, katil Dahmer’in mağazadan cansız manken alması ve ona işkence etmesini anımsattı.
Konuyla ilgili pek çok kullanıcıdan benzer yorumlar geldi.

Testo Taylan bebek Şeyma videosu nedir

TESTO TAYLAN OYUNCAK BEBEK VİDEOSU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPMADI

Denyo bebek Şeyma adıyla öne çıkardığı videolar için “Şakasına yapmıştır, bunda bir şey yok ki.” diyebilirsiniz.

Ne yazık ki var. Testo Taylan için bunları bir amaca yönelik yapıyor diyemeyiz belki ama bunlardan gerçekten zevk alan insanlar var. Özellikle bebeğin adının kız adı olması da pek çok kişiyi olumsuz olarak etkiledi.

Testo taylan incel erkek topluluğu

Sıla bebek, Narin, son yaşadığımız olaydaki Ayşenur ve İkbal’in yaşadıklarını yapan insanlar aramızda olabilir.

Son günlerde incel erkek topluluğu üzerine araştırmalar artarken ve İçişleri Bakanlığı’nın da konu üzerine çalışmaları devam ederken sık sık bu tarz kişileri ve paylaşımlarını görmeye devam edeceğiz.

Kapalı Discord gruplarında küçük çocukları tehdit eden, kız çocuklarını fotoğraflarını paylaşmakla tehdit eden pek çok kişi var. Bu kişiler, yeri geliyor hayvanlara zarar veriyor ve bu videoları paylaşıyor.

İstanbul Fatih’te iki kişiyi canice öldüren Semih Çelik’in de bu gruplarla ilişkisi çıkmıştı. Bu nedenle her paylaşıma çok daha dikkat edilmesi gerektiğinin altını çiziyoruz.

Testo Taylan yaş sevgilisi boy

TESTO TAYLAN KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Testo Taylan’ın gerçek adı Taylan Özgüç Danyıldız’dır.

30 Ekim 1997’de dünyaya gelen fenomen, sosyal medyada garip içerikleriyle ünlü olan kişileri ziyaret ettiği videolarla daha çok izlenmeye ulaştı.

Değişik açılarla çekilen videolarını ise sevgilisi çekiyor.

Gündem3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir