Solcu Gazete X hesabına Türkiye'de erişim engeli geldi - Haber Jet

Solcu Gazete X hesabına Türkiye’de erişim engeli geldi

Solcu Gazete adıyla sosyal medyada paylaşımlar yapan sayfaya erişim engeli getirildi. Daha çok muhalif paylaşımlarıyla ön plana çıkan Solcu Gazete admini ve açıklaması merak ediliyor. Solcu Gazete X Twitter hesabına mahkeme kararıyla Türkiye'de erişim engeli geldi.

Solcu Gazete adıyla sosyal medyada paylaşımlar yapan sayfaya erişim engeli getirildi. 2 milyona yakın takipçisi bulunan Solcu Gazete X Twitter hesabına mahkeme kararıyla Türkiye’den erişim engeli getirildi.

SOLCU GAZETE X HESABI ERİŞİM ENGELİ Mİ GELDİ?

Sosyal medyada 2 milyona yakın takipçisi olan Solcu Gazete X (Twitter) hesabına mahkeme kararıyla Türkiye’de erişim engeli geldi. Türkiye’den X’e giren kullanıcılar Solcu Gazete hesabına erişim sağlayabiliyor. Geniş takipçi kitlesine sahip olan sosyal medya hesabına gelen erişim engeline dair herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Solcu Gazete X hesabı erişim engeli mi geldi?

SOLCU GAZETE TWİTTER HESABI NEDEN KAPATILDI?

Solcu Gazete Twitter hesabına Türkiye’den erişim engeli geldi. Sosyal medyada Instagram ve X’te (Twitter’da) 2017 yılından bu yana içerik üreten Solcu Gazete Twitter hesabına erişim engeli gelmesi hakkında başta sayfanın sahibi olmak üzere herhangi bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler

Solcu Gazete admini kimdir

SOLCU GAZETE ADMİNİ KİM?

Solcu Gazete admini yani hesabın sahibinin kim olduğu bilinmese de Instagram ve X paylaşımlarından hesabı tek bir kişinin yönettiği biliniyor. Instagram hesabında yaptığı soru cevapta cinsiyetinin erkek olduğunu belirten hesap, gazetecilik eğitimi olmadığını ifade ediyor. Aslen Tokat Zileli olan Solcu Gazete admini kimliğini gizli tutuyor.

Gündem

Solcu Gazete X hesabına Türkiye’de erişim engeli geldi” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir