Sokak röportajında tutuklanan Dilruba Y. 'Beni korkutamazlar, sindiremezler' dedi - Haber Jet

Sokak röportajında tutuklanan Dilruba Y. ‘Beni korkutamazlar, sindiremezler’ dedi

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir'de Tüylü Mikrofon kanalına verdiği sokak röportajı sonrası tutuklanan Dilara Y.'yi ziyaret etti. Görüşme sonrası Dilruba Y.'nin söylediklerini aktaran Özkan'ın açıklamalarının ardından sokak röportajı Dilruba'nın dedikleri gündeme geliyor.

Sokak röportajı Dilruba olarak son zamanlarda gündeme gelen Dilruba Y. kendisini ziyarete giden CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan’la görüştü.

SOKAK RÖPORTAJI DİLRUBA NE DEDİ?

Dilruba Y., sokak röportajındaki ifadeleri sonrası “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ile “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklandı.

Dilruba Y.’yi tutuklu bulunduğu Şakran Kadın Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda ziyaret eden CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan ziyaret etti.

Sokak röportajı Dilruba Y. ne dedi

ANKA’nın haberine göre görüşme çıkışı Dilruba Y.’nin ile görüşmesini değerlendiren Özkan, “Kendisi ifade özgürlüğünün son kurbanlarından.İfade özgürlüğünü savunmak, insanı savunmaktır.” sözleriyle Dilruba Y.’nin söylediklerini aktardı.

Dilruba Y., Özkan’la görüşmesinde kendisinin daha da güçlendiği ve çıktıktan sonra fikirlerini savunmaya devam edeceğini söyledi. Hakaret etmediğini veya hakaret kastıyla değil görüşlerini belirtiğini söyleyen Dilruba Y., görüşlerini açıklamaya devam edeceğini söyleyerek “Beni korkutamazlar, sindiremezler” dediği kaydedildi.

İlgili Haberler

Sokak röportajı Dilruba Y. kimdir

DİLRUBA SOKAK RÖPORTAJI VİDEOSU NE DEDİ?

Tüylü Mikrofon sokak röportajı kanalının Instagram erişim engeli hakkında sorduğu sorulara, “Elin Arap’ı öldü diye ben neden yas tutuyorum? Utanmasa 40’ını da biz çıkartacağız.” sözleri ve röportajın devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsına yönelik yorumlarda bulundu.

Dilruba Y., sokak röportajındaki soruya ise “Bu dediğim yanlış da anlaşılabilir, başka yerlere de gidebilir, hiç umurumda değil” sözleriyle başlamıştı.

Dilruba sokak röportajı videosu

SOKAK RÖPORTAJI DİLRUBA KİMDİR?

Dilruba Y., Instagram erişim engeli hakkında Tüylü Mikrofon kanalının yaptığı sokak röportajı nedeniyle gözaltına alındıktan sonra “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ile “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklandı.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir