Sevgilisinin eski aşklarını gözaltına aldıran savcı gündem oldu - Haber Jet

Sevgilisinin eski aşklarını gözaltına aldıran savcı gündem oldu

Zonguldak Çaycuma ilçesinde Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin 5 eski sevgilisini gözaltına aldırdığı iddiaları ortaya çıktı. Sevgilisinin eski aşklarını gözaltına aldıran savcı gündem oldu. Gözaltına alınan eski sevgililer arasında avukat ve askerler de bulunuyor.

Zonguldak Çaycuma’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı, avukat sevgilisinin 5 eski sevgilisini gözaltına aldığı iddia etti.

SEVGİLİSİNİN ESKİ AŞKLARINI GÖZALTINA ALAN SAVCI

Yeniçağ’dan Ümit Karadağ’ın haberine göre, Zonguldak Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı avukat sevgilisinin, aralarında avukat ve askerinde olduğu 5 eski sevgilisini kendisi adına Instagram hesabı açtıkları ve kişisel verilerini ele geçirdikleri iddiasıyla gözaltına aldırdığı iddia edildi.

Zonguldak Barosu Avukatı Ö.U.K, yazlığında gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan isim, dosyayla bir ilgisinin olmadığını ve soruşturma sonucunda da ortaya çıkacağını ve takipsizlik kararı alacağına inandığını ifade ettiği aktarıldı.

Sevgilisinin eski aşklarını gözaltına aldıran savcı 

Avukat Ö.E’nin ofisinde çalışan bir personelin isminin de soruşturmada geçtiği öğrenildi. Ofisteki bilgisayarı incelenen personel daha sonra serbest bırakıldı. Ö., isminin soruşturmada geçmediğini ifade ederek konunun personeliyle ilgili olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler

ÇAYCUMA BAŞSAVCISI HAKKINDA İNCELEME

Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı’nın avukat olan sevgilisinin, 5 eski sevgilisini gözaltına aldırdığı öne sürülüyordu. Başsavcının bu işlemi, söz konusu kişilerin kendi adına Instagram hesabı açtığı iddiasıyla ilgili uyguladığı belirtiliyordu.

Çaycuma Başsavcısı hakkında inceleme

“Kişisel verilerin hukuksuz bir şekilde ele geçirilmesi” suçunu işledikleri gerekçesiyle hakkında gözaltı kararı çıkan 5 kişiden 1’i gözaltına alındı. İddiaların ortaya çıkmasının ardından Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı hakkında inceleme başlattı.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir