Şehit Bahadır Rıdvan Talay'ın cenaze namazı bugün Adapazarı ilçesi Güneşler Merkez Camisi'nde kılınacak - Haber Jet

Şehit Bahadır Rıdvan Talay’ın cenaze namazı bugün Adapazarı ilçesi Güneşler Merkez Camisi’nde kılınacak

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın cenazesi, yarın Sakarya'da toprağa verilecek.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu sırasında meydana gelen patlamada, İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay’ın şehit düştüğünü açıkladı.

ŞEHİDİMİZ BAHADIR RIDVAN TALAY’IN CENAZE NAMAZI HANGİ CAMİDE KILINACAK?

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay şehit oldu. 26 yaşındaki Talay’ın şehadet haberi, Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi’nde yaşayan ailesine iletildi. Acı haberi, baba Mehmet Talay’a yetkililer verdi. Talay ailesinin evine ve sokağa Türk bayrakları asılırken, Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Sakarya Adapazarı şehit Bahadır Rıdvan Talay'ın cenaze namazı hangi camide kılınacak?

Bekar olan ve nişan hazırlığı yaptığı öğrenilen şehit Bahadır Rıdvan Talay’ın cenaze namazı, yarın Güneşler Merkez Camisi’nde kılınacak. Ardından, şehidin naaşı, düzenlenecek askeri törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Bahadır Rıdvan Talay kimdir, evli mi, çocuğu var mı?

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri yer aldı​.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir