Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı 'Bank Asya Yalısı' 165 milyon TL'den satışa çıktı! Çengelköy'deki o ev - Haber Jet

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı ‘Bank Asya Yalısı’ 165 milyon TL’den satışa çıktı! Çengelköy’deki o ev

İddialara göre Nagihan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı evini 165 milyon TL'den satışa çıkardı. 17-25 Aralık öncesi Bank Asya kredisiyle aldıkları yalı dairesi olarak gündeme gelen evlerinin Çengelköy'de Boğaz gören dubleks lüks villa olduğu detayları ev ilanında yer aldı.

İddialara göre Nagihan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı evini 165 milyon TL’den satışa çıkardı. 17-25 Aralık öncesi Bank Asya kredisiyle aldıkları yalı dairesi olarak gündeme gelen evlerinin Çengelköy’de Boğaz gören dubleks lüks villa olduğu detayları ev ilanında yer aldı.

RASİM OZAN KÜTAHYALI VE NAGEHAN ALÇI YALISI SATIŞTA

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı yalısı olarak gündeme gelen 17-25 Aralık öncesi Bank Asya kredisiyle alınan evlerinin 165 milyon TL’den satışa çıkarıldığı sosyal medyada gündeme geldi.

ROK ile evli oldukları dönemdeki ortak evleri hakkında Alçı daha sonra, “Ortada yalı, malı yok. Bizim bir yalımız yok. Evimiz bir yokuştu.” açıklamasında bulunmuştu.

Bir dönem tartışma yaratan Boğaz’daki yalının internet sitesinde yer alan bilgilere göre Çengelköy’de Boğaz manzaralı bahçe dubleksi lüks villa olduğu görüldü.

Nagehan Alçı yalısı

165 milyon TL’den satılan evin fiyatını emlak uzmanına soran Oda TV özel haberine göre, evin bu fiyattan satılmasının imkansız olduğunu vurgulayarak söz konusu yapının proje ve arsa sahibinin Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olduğunu aktardı. Emlak uzmanı, evin değerinin ancak 95 milyon TL civarı bir değeri olduğu ve en fazla 100 milyon TL’ye satılabileceğini ifade etti.

Rasim Ozan Kütahyalı serveti

İlgili Haberler

Sosyal medyada söz konusu ilan 19 Ağustos 2024 tarihinde eklenmiş ancak 8 Eylül 2024 itibarıyla bulunamıyor. İlanın satış nedeniyle mi yoksa sosyal medyadaki iddialar sonrası mı kaldırıldığı bilinmiyor.

ROK ve Nagehan Alçı taraflarından da bir açıklama gelmedi.

NAGEHAN ALÇI ÇENGELKÖY BANK ASYA YALISI HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Cumhuriyet’in haberin göre, Habertürk yazarı Nagehan Alçı’nın 2018 yılında çıkan 17-25 Aralık öncesi Bank Asya’dan çektikleri krediyle aldıkları evle ilgili yapılan suçlamalar ve Bank Asya Yalısı söylentilerine cevap vermişti;

“Ortada yalı, malı yok. Bizim bir yalımız yok. Evimiz bir yokuşta. Bir sitede, üç katlı bir binanın bahçe katı dairesi. Söylenen bütün laflar yalan. Eğer bize kıyak çekilseydi bu bankaya gebe kalır ve birileri gibi 17-25’te FETÖ’yü savunmak zorunda kalırdık. Oysa tamamen meşru bir kredi aldığımız için rahattık ve FETÖ ile savaştık”

rasim ozan kütahyalı nagehan alçı bank asya yalısı çengelköy

Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı ‘Bank Asya Yalısı’ 165 milyon TL’den satışa çıktı! Çengelköy’deki o ev” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir