Özel Şafak Hastanesi kapalı bulunuyor - Haber Jet

Özel Şafak Hastanesi kapalı bulunuyor

Yenidoğan çetesi olarak bilinen suç örgütüyle ilişkili özel hastanelere yönelik soruşturma başlatıldığı açıklandı. Çetenin faaliyet gösterdiği bilinen hastanelerden olan Özel Şafak Hastanesi kapatılıp kapatılmadığı gündeme geliyor.

İstanbul’da 112 Acil Servis çalışanlarıyla iş birliği halinde olan ve hasta yenidoğan bebekleri anlaşmalı özel hastanelere sevk ederek kasıtlı olarak ölümlerine neden olan “yenidoğan çetesi”ne ilişkin gelişmeler yaşandı. Soruşturmada adı geçen özel hastaneler hakkında soruşturma başlatılırken Özel Şafak Hastanesi kapatıldı mı? merak ediliyor.

ÖZEL ŞAFAK HASTANESİ KAPATILDI MI?

Yenidoğan çetesinin anlaştığı ve suç işlediği 19 özel hastaneden ikisinin faaliyetlerinin askıya alındığı öğrenildi. İstanbul Bağcılar’da bulunan Özel Şafak Hastanesi’nin eylül ayından bu yana kapalı olduğu ve camında el yazısıyla “hastane kapalıdır” ifadesi yer aldığı ortaya çıktı. Hastanenin girişinin iki dubayla kapatıldığı ve güvenlik kulübesinde görevli olmadığı belirtildi.

Özel Şafak Hastanesi kapatıldı mı

İlgili Haberler

ÖZEL ŞAFAK HASTANESİ SAHİBİ KİM?

Bağcılar’da bulunan Özel Şafak Hastanesi’nin Eylül ayından bu yana faaliyette olmadığı kaydedildi. Hastanenin camında el yazısıyla “Hastane kapalıdır” yazısı asıldığı görüldü. İnternet sitesinde ise “Bağcılar Şafak Hastanemiz kapanmıştır” yazısı çıkıyor.

GündemSağlık

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir