Narin'in otopsisi başladı! Sonucu 3-4 gün içerisinde belli olacak - Haber Jet

Narin’in otopsisi başladı! Sonucu 3-4 gün içerisinde belli olacak

19 günün ardından cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin'in otopsisin başladığı öğrenildi. Otopsi sonrası Narin'in ölüm nedeni ve zamanına ilişkin detaylara ulaşılabileceği düşünülüyor. Narin'in otopsisinin ne zaman çıkacağı gündemde yer alırken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç otopsi işleminin devam ettiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın 19 gündür Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığını açıklamasının ardından Narin’in otopsi sonuçlarında neler çıkacağı merak ediliyor. Cinayetin nedeni ve nasılına ilişkin soruların aydınlatılması için Narin’in otopsisi sonucunun belli olması bekleniyor.

NARİN’İN OTOPSİSİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Üzerinde en son görüldüğü kıyafetlerle çuval içerisinde ölü bulunan Narin Güran’ın, öldürüldükten sonra çuvala konup dereye getirildiği ve üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatıldığı açıklandı. Narin’in otopsisi sonrası cinayetindeki gerçeklerin ortaya çıkması bekleniyor.

Narin'in annesi açıklama son dakika

Öğle saatlerinde olay yeri incelemenin ardından otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na getirilen Narin Güran’ın otopsi işlemine başlandığı duyuruldu. Gündemde ise Narin’in otopsisi ne zaman çıkacak soruları yer alıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,

“Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.

Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir.

İlgili Haberler

Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir.

Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir.

Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Narin’in otopsi sonuçlarının 3-4 gün içerisinde çıkması bekleniyor.

Narin Güran otopsi sonucu ne zaman çıkacak

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE 21 GÖZALTI

Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada 21 kişi hakkında gözaltı kararı aldığı bildirildi. Gazeteci Emrullah Erdinç, Narin Güran’ın ölümüyle ilgili aralarında annesinin ve aile fertlerinin de bulunduğu 21 kişinin gözaltına alındığı bilgisini paylaştı.

GündemSon Dakika

Narin’in otopsisi başladı! Sonucu 3-4 gün içerisinde belli olacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Neriman Neriman

    En kısa zamanda katil veya katilleri bulunur inşallah

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir